reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

;D Oj, dziewczynki zarloczki :D

Hehe, jakbym byla lepsza ;) Ja ostatnio mam zachciewajke na buleczki z serem zoltym, pomidorkiem i ogorkiem :)

Wlasnie szamam :)

Ryby niestety w ogole nie moge, ani na nia patrzec, ani wachac, ani jesc... Od poczatku ciazy tak mam.

reklama
Karoo, to tak jak ja. Nie moge patrzec na ryby, za zadne skarby nie wzielambym ich do ust. Zajadam sie za to serkiem bialym rozrobionym ze smietana, troszke vegety i zielona cebulka, mniam :)) No i tymi moimi przekletymi parowkami, haha. Moj sie smieje, ze przez te parowki to na pewno syn bedzie :)))

Hej ! ;) a ja to na mięso patrzec nie moge jak musze zjesc schabowego to mnie wykręca...za to na lody i prince polo zawsze mam chęc! ;D

Nie no, nie mowie, ze na slodycze mnie nie bierze. Bierze, ale bardzo sporadycznie i niezbyt duzo. Na dzin kobiet od tescia zamiast czekolady dostalam ogorki kiszone. Musze powiedziec, ze bylam szczesliwa ;D

A ja na slodycze nie ma jakos specjalanej ochoty - owsze, jakies ptasie mleczko waniliowe albo kawalek czekoladki zjem :)Ale raczej bierze mnie na mięcho i wszystko co slone i ostre :) Wszyscy mi mowia, ze to na syna, ale z tego USG wynikalo w zeszlym tygodniu ze raczej dziewczynka, wiec zobaczymy :) Dzisiaj na obiadek zjadlam duszona piers z kurczaka z duza iloscia czosnku i chilli i do tego kapuste kiszona - pychotka :)

No chińszczyzne to bym zjadła ale zadna kiszona kapusta.....nawet mam ogromny baniak z kapustą na balkonie bo ojciec mi kiedys nakisił.. nawet tam nie zaglądam...fuuj ...sledzie tez odpadają ..zaraz wsune ciacho ..bo mężus mi kupił ;D

u nas kroloja slodycze w kazdej postaci od zelek przez landryny i lizaki do ciast i ciasteczek ;D
zawsze po obiadku deserek z slodkosci , a w pracy to dziewczyny chca mnie wyrzucic bo ciagle jakies ciacha przynosze , wykladam na stol zeby i one sprobowaly to zawsze jest potem Sylwia ja przez te twoje ciastka to juz dwa kilo utylam , ja na to ze ....no cos ty ja tak samo ..... ;D
ale nigdy nie odmawiaja ;D

A ja zczegolnych zachcianek juz nie mam. Chociaz lubie wyrazne smaki, ale zawsze takie lubilam. Chociaz ostatnio rozsmakowalam sie w maslace z wisniami lub truskawkami. Ale to chyba dlatego, ze przeczytalam, ze przy napadach glodu dobrze jest jakies przetwory z kwasnego mleka zjesc... No i sie przestawiam...
A utylam sporo, jakies 4kg, moze 5...

reklama
Witajcie!! ja sie nie moge doczekać weekendu bo przyjezdzają do mnie rodzice w odwiedziny i mamusia mi przywiezie pierogi z soczewicą mniam mniam najlepsze są podsmażone z cebulką..mmm ...a dzis chyba na obiad zapodam kluski z serem..pozdrawiam!!

Do góry