reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

to ja się pochwalę. Zrobiłam gołąbki wg przepisu karoo i nawet mi wyszły, choć ja beztalencie kulinarne jestem ;) Mnie smakowały bardzo a mój mąż rzekł: "bardzo dobre, tylko następnym razem zamiast ryżu daj pęczak". Bezczelny! Na co mu powiedziałam: "ja wolę z ryżem, ale ok, następny raz gołąbki robisz Ty wg swojego przepisu". Mój mąż: "nie, nie, lepiej rób Ty". I tak to z dziadami jest - nie dogodzisz :laugh:

reklama
Jezu, Leyna, nie rob z peczakiem... Chocby Ci mulil caly dzien ;)

Hihi. Nie przejmuj sie reakcja - ja po prostu na peczak mam odruch wymiotny. Kojarzy mi sie z robakami do lowienia ryb...

Ale ciesze sie, ze Ci wyszly :D

Hej ;D a ja to bym jadła tylko słodkie ciasteczka , wafelki. lody i przede wszystkim fanta, choc wiem, ze nie zdrowa.Wcale mnie nie ciagnie do śledzi czy ogórków.W sumie to sie ciesze, ze na słodkie mnie ciagnie bo to może oznaczac ,ze bede miała dziewczynke ... ;D

A tak wogle to dziś mnie prześladuje danie pt. ryż z jabłkami nawet juz zakupiłam to co trzeba i zaraz biore sie do roboty...mniam mniam :p

No widzisz JAAGA a ja ogladalam przepisy i naszla ochota na kopytka... Juz ziemniaczki sie gotuja... Wkrotce bede ciskac i wyciskac a potem walkowac i gotowac... mniam, mniam...

Ale powiem Ci Joaś, ze kopytka tez za mną chodziły chyba przedwczoraj ale jakos mi sie nie chcialo zrobic ;) a dzis całą noc mi sie snił ten ryż z jabłkami...własnie sie piecze..Smacznego!!

ryżu z jabłkami i śmietana to chyba też sobie zrobię.mniam
tylko musze iśc do sklepu po składniki a mi sie nie chce :mad:

karoo nie ma mowy o pęczaku, bo ja ogólnie za kaszami nie przepadam :)

a mnie ostatnio zachcianki omijają... niby mam na coś ochotę, ale nic konkretnego mi się nie marzy... z braku laku obżeram się Danonkami dla dzieci, które kupuje mi mój ślubny, bo wg reklamy dużo wapnia mają ;) ciekawe, że połowa Danonków znika w żołądku mego lubego...

reklama
Leyna pisze:
z braku laku obżeram się Danonkami dla dzieci, które kupuje mi mój ślubny, bo wg reklamy dużo wapnia mają  ;) ciekawe, że połowa Danonków znika w żołądku mego lubego...

Nie wiesz Leyna, dlaczego znikaja w zoladku lubego? Bo Danonki sa dla dzieci a kazdy mezczyzna to dziecko...

Do góry