reklama
Jotemka
Fanka BB :)
serki z piatnicy? rewelacja. Dodaje troche soli, czosnku granulowanego, troszke ziol prowansalskich i takie wsuwamy a niedzielne sniadanie z mezulkiem... albo wersja wiosenna: rzodkieweczka w kosteczke i szczypiorek drobno pokrojony... pychotka.... a ja chce wiosny....
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A to jest chyba jedna z najdziwniejszych zachcianek : a mianowicie - PARÓWKI ) haha. Hot-dogi snia mi sie po nocach, ale tylko takie bez dodatkow, bulka z sama paroweczka Moge jesc gotowane parowki na sniadanie i kolacje w kazdej ilosci. I najlepsze jest to, ze przed ciaza za nimi nie przepadalam
kupnej nigdy nie probwalam , a przepis jest najprostszy pod sloncem , ladna swiezutka makrela, bialy poltlusty ser i troszke soli i troszeczke smietany ;D makrele obrac wybrac mieso bez osci dodac ser i troszeczke smietanki zeby konsystencja byla gladka, dodac troszke soli do smaku nie ktorzy dodaja jeszcze pieprz , na chlebek z maselkiem do tego herbatka i mozna sie zajadac , pysznosci ;D polecam i zdrowe , bo rybka i nabial ;D
Joas jesli ci tylko taka smakuje dodawaj !!!! ja wole swieza makrele niz z puszki i dlatego nie ma tam przecieru , ale oczywiscie kazdy jada jak lubi ;D u nas w domu tylko ja jadam paste rybna moj G. wychodzi gdy tylko poczuje zapach ;D nieznosi niestety wiec ucztuje sama
reklama
Podziel się: