reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki...

reklama
serki z piatnicy? rewelacja. Dodaje troche soli, czosnku granulowanego, troszke ziol prowansalskich i takie wsuwamy a niedzielne sniadanie z mezulkiem... albo wersja wiosenna: rzodkieweczka w kosteczke i szczypiorek drobno pokrojony... pychotka.... a ja chce wiosny....

A to jest chyba jedna z najdziwniejszych zachcianek : a mianowicie - PARÓWKI :)) haha. Hot-dogi snia mi sie po nocach, ale tylko takie bez dodatkow, bulka z sama paroweczka :) Moge jesc gotowane parowki na sniadanie i kolacje w kazdej ilosci. I najlepsze jest to, ze przed ciaza za nimi nie przepadalam :)

Silunia sama zrobilas czy kupowana? Tez bym zjadla, ale zrobic nie potrafie, a kupic w okolicy nie mam gdzie :(...

kupnej nigdy nie probwalam , a przepis jest najprostszy pod sloncem , ladna swiezutka makrela, bialy poltlusty ser i troszke soli i troszeczke smietany ;D makrele obrac wybrac mieso bez osci dodac ser i troszeczke smietanki zeby konsystencja byla gladka, dodac troszke soli do smaku nie ktorzy dodaja jeszcze pieprz , na chlebek z maselkiem do tego herbatka i mozna sie zajadac , pysznosci ;D polecam i zdrowe , bo rybka i nabial ;D

Silunia a przecier pomidorowy mozna dodac, bo mi sie takiej troche pomidorowej chce... I uwielbiam makrele w sosie pomidorowym z puszki... Mniam

Joas jesli ci tylko taka smakuje dodawaj !!!! ja wole swieza makrele niz z puszki i dlatego nie ma tam przecieru , ale oczywiscie kazdy jada jak lubi ;D u nas w domu tylko ja jadam paste rybna moj G. wychodzi gdy tylko poczuje zapach ;D nieznosi niestety wiec ucztuje sama

reklama
Dzis na obiadek kalafiorowa pycha mam chec marza mi sie nalesniki ale nie chce mi sie smazyc :(moze cos wymysle innego od 2dni ciagle jem bigos i martwie sie ze na swieta juz mi zbrzydnie a zawsze jadlam z biala kielbasa :p

Do góry