reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
A za mną dziś chodzi czerwone półsłodkie wino a normalnie piję tylko wytrawne białe .No i oczywiście zobaczyłam dziś lody carte dor i mąż wypychał mnie ze sklepu .Przy pierwszej ciąży jadłam tylko te lody żadne inne mi nie podchodziły iprzypomniało mi się .Ale czerwone winko to dziś sobie zaserwuje bo mam strasznie gęstą krew

Oj winko za mna tez chodzi i przyznam ,ze ostatnio zdarza mi sie wypic pol kieliszka czerwonego moze raz w tygodniu( podobno na tym etapie ciazy nawet dobrze czasem lyknac troche bo jest zdrowe i dobre dla tych ze sklonnoscia do anemii).A co do lodow to w ogole oszalalam O0 wcinam je na potege, no i jeszcze sernik na zimno UWIELBIAM ::) ;D A dodam ,ze przed ciaza slodkosci mogly by dla mnie nie istniec :laugh:

A ja normalnie nie pije prawie zadnego alkoholu ale cos za mna chodzi czerwona wodka z redbullem, to ma malo procent i smakuje jak te gumowe miski od haribo! Poprostu super! Niestety napije sie tego po ciazy dopiero bo wodka i redbull to nie sa zbyt wskazane skladniki pokarmowe dla ciezarnej!!!

nieźle Krecik! ;D A ja myślałam,że żadnego alkoholu nam nie wolno,a juz od miesięcy chce mi się czerwonego wytrawnego winka ;) to może pół małego kieliszeczka nie zaszkodzi? :-[ :)

olu winko jest nawet wskazane tylko czerwone .Ja przy kamilu miałam kamienie na nerkach i ginekolog zalecił mi piwko ,aż zgłupiałam ale piłam bo tak mi dawały czadu .Pomogło ,po porodzie robiłam badania i kamieni ani piasku już nie było.A teraz piję czerwone pólsłodkie winko na moją krew ponieważ jest zbyt gęsta .I też polecił mi gin by pić raz na jakiś czas

Ja tez mam problem z piaskiem w nerach i opijam sie bezalkoholowym ale mi nie smakuje :p Napilabym sie porzadnego ciezkiego piwka ale na to musze poczekac ::) Moze kupie sobie jednak jakies male smaczne albo sie podziele jakims lzejszym na pol z tata (maz nie lubi piwka) ;)

Usmazylam dzis racuchy z jablkami . Czesc przypalilam bo jadlam w czasie smazenia , nie moglam sie oprzec . Mniam ! ( a dupa rosnie )

reklama
Przez czytanie tego wątku....własnie wyobrazilam sobie talerz racuchów z jabłkami..a do tego szklanka piwa....mmmmm......

Do góry