reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

Ja tak mam z grzybami...za którymi przepadam...Brianek widzocznie troche mniej:)Zaczęlo sie w Święta Bożego Narodzenia.jakąs minute po barszczu z pysznymi uszkami grzybowymi wylądowalam nad kilbelkiem.Myślalam ze tak po prostu cos mnie wzielo..jednak kazda nastepna proba konczyla sie tak samo.,,,wystarczy ze jest tam minimalna ilosc grzybow...czekam z utesknieniem..kiedy bede mogla poszalec z grzybami na wszystkie mozliwe sposoby:)Zastaniawiam sie...czy ja bede karmic piersią..to bede mogla sobie pozwolic na grzybowe szalenstwo..czy tez mój maly mezczyzna znowu wybierze za mnie inaczej:):)

reklama
A za mną dziścały dzień chodziły lody truskawkowe .I z utęsknieniem czekałam na family frost (samochodzik z lodami). nigdy nie przepadałam za truskawkowymi ,wolę czekoladowe ale dziś musiały byc te aż mój mężulek się ze mnie smiał(za co go dfziś zjechałam).Jeszcze do tego mój kupił cole i byłam najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.Mój gin zalecił mi jogurty ale nie dam rady ich przełknąć ,od razu mnie goni na wymioty ,w przeciwieństwie do serków DANIO które mogłabym jeść bez przerwy .Dziwne ,prawda ??

Załączniki

• glit_itsaboy1.gif
    glit_itsaboy1.gif
    16,9 KB · Wyświetleń: 58
widze ze lody sa na topie bardzo ja tez codziennie przynajmniej 2 gałki zjadam, do tej pory spalałam je na rowerze z młodym jezdzilismy ale teraz mi sie szyjka skrociła i doktorowa nie pozwala jezdzic :-[, jak nie wolno to nie wolno... druga moja pasja to kakałko, lubbbbie kakałko ;D, lepiej zeby sie te słodkie pasje skonczyły i na cos zdrowego przyszła chec.

Lody też uwielbiam przynajmniej 2 dziennie zjadam ale oprócz tego 2 batoniki Baunty i groszki kokosowe bez tego to ja nie moge normalnie funkcjonować :)

A ja tradycyjnie - pepsi :) Co ja na to poradze, ze jak mi przyjdzie do głowy to bym w pizamie w południe z domu wyszła byle ja kupic:)

jestem slodkojadkiem wiec strasznym zdziwieniem dla mnie bylo to,ze przez pierwsze miesiace ciazy wogole mnie nie ciagnelo do czekolady. Tak, to byly te same miesiace ,w ktorych schudlam zamiast przytyc :D Pozniej ochota na slodkie niestety wrocila i teraz o kazdej porze dnia i nocy mam ochote na

http://ORZECHOWE M&Msy

KOCHAM JE !

Ale wiecie co ostatnio wymyslilam?? ............... przeszlam sama siebie i wykombinowalam sobie : GRZANE PIWO Z CYNAMONEM , GOZDZIKAMI I KOGLEM MOGLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kompletnie nie wiem jak doszlam do tego,ze wogole to wszystko ze soba wymieszalam , ale wlasnie tego mi sie chcialo. ( najsmieszniejsze jest to ze ja nie znosze piwa! )
I wiecie co sie okazalo ? Ze po pierwsze jest to przepis na " grzane piwo po szlachecku " udokumentowany w ksiazkach kucharskich ( ale ze mnie dama ;) nawet sobie nie zdawalam z tego sprawy hahahhaa)
A po drugie,ze jest to sprawdzony sposob naszych babek na zwiekszenie ilosci mleka jesli nasze mleczarnie sa troche leniwe........

I co wy na to ? :D

Kaju  normalnie aż spróbuje  :D moze się ze mnie jakas szlachcianka zrobi  ;D a ja mam ciągle ochote na słodkie  :mad: przerażajace  ::) no i te lodyyyyyy mniamm ( ogolnie nie jadam lodów) teraz za to nadrabiam za wszystkie lata  ;D

reklama
A ja juz kiedys pisalam ze moj synek nie lubi Mc´Donalds! Nie wiem teraz dlaczego ale od paru dni chodzi za mna Cheesburger! Jak to mozliwe ze tak nagle mam wlasnie na to ochote co mnie na poczatku odrzucalo!! Ale na frytki dalej nie moge patrzec!!!

Do góry