reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
jak pisałam w innym temacie kupiłam sobie a raczej dzieciom sandwicha .zrobiliśmy na próbe i normalnie nie pojadłam sobie tylko brzydko mówiąc obżarłam się nimi .Pyszności szyneczka,serek pomidorek i ogóreczek kiszony -MNIAM ....

Wioletko,spróbuj sobie kiedyś zrobić te kanapki z chlebem tostowym grachamem i serem mozzarella no i cała reszta.POlecam......

OOO u mnie specjalista od sandwichy jest Piotrus - jak wejdzie do kuchni to nawet mam zakaz podglądania co on tam wyprawia - moze to nawet lepiej bo zlewozmywak potem pelen roznych akcesoriow ;) Ale liczy sie efekt :)

KASIEK PRZESADZIŁAS Z TYM BUDYNIEM I LODAMI MHHHHHHHHH DOSTAŁAM SLINOTOKU AZ ZAŁUJE ZE PRZECZYTAŁAM JA ZJADŁAM GIGANTYCZNA NAPOLEONKE I Z 40 DAG CIASTA BISZKOPTOWEGO Z RABARBAREM PYCHOTKA ALE OSTATNIO STAŁAM SIE MANIACZKA TARTEGO ZOŁTEGO SERA Z CZOSNKIEM I MAJONEZEM MUSICIE SPROBOWAC ZGAGE MAM PO TYM GIGANTYCZNA ALE WARTO NO I LODY POCHŁANIAM JE W TAKICH ILOSCIACH ZE AZ SIE BOJE PATRZEC NA ICH EFEKT NA MOJEJ PUPIE AHA TAK OGOLNIE MAM OSTATNIO TAKI APETYT TO CHYBA DLATEGO ZE PRZEZ KRAZEK MA ZAKAZ SEKSU I JAKOS TO NADRABIAM HI HI (SWINTUCHA ZE MNIE)

Basieńko musimy jakoś dostarczyć sobie słodycz inaczej :laugh: :laugh: :laugh:Też ostatnio pochłaniam lody i aż się boję co to będzie później i do tego jeszcze czekoladowe mniam..mniam..

Dołączam do lodożerców!!:):)ja pochlaniam je calymi tonami..tyle ze truskawkowe albo malinowe:):)do tego bita smietana z czekoladą..mmmm... ide na male co nieco:):))

Ja nigdy nie objadalam sie lodami ale teraz moglabym sie nimi odzywiac ;) :laugh: Ale to nie ja je tak lubie tylko Witek ;) teraz ciagle na niego zwalam jak sie czyms obzeram :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Qurcze,mam ochote na lody ale jakos zawsze mi ich w lodówce brakuje i w rezultacie nie jem zbyt często a tak je lubię... :)

Do góry