reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
nie wiem czy akurat TObie cos z tego podpasuje, ale powiem Ci co ja dzis jadłam - jak do tej pory
paczek wiedenski, kanapka z salami, skrzydelka kurczaka panierowane, mandarynki, bialy serek, ogorki konserwowe, kasza jeczmienna, CWIARTKA jabłka :), kawalek loda, salatka z selerem konserw., rogal maslany z mlekiem... i chyba juz. No i oczywiscie kawa,ze 2 herbaty z cytryna, sok z zielonego banana i mineralka... i wlasnie "wietrze" lodówke bo tez cos za mna "chodzi"....

Dzieki Madziu za pomysly, teraz to chociaz wiem ze to ma byc cos co nie jest slodkie! Moze tez jakas salatke na szybko upichce?

Kreciku masz chodzi o jakieś konkretne żarełko czy coś lajtowego? ;) bo jeśli lajtowego to u mnie się sprawdza w takie dni jogurt z muesli:) mniam mniam:) albo jakiś kalafiorek na masełku w bułeczce tartej...mmmmmmmmm

Wow jogurcik z musli to swietny pomysl tylko nie mam jogurcika!!! Ale mnie smaczek naszedl!! Moze wytrzymym do jutra!!! Dzieki dziewczyny, na was to mozna liczyc!!!

ja jakos nie mam zachcianek chociaz dzisiaj w nocy sniła mi sie galaretka z bita smietana i koktajl trusawkowy wiec ranutko pobiegłam sobie po truskaweczki i zrobilam koktajlik ale teraz to zgaga ma mnie zabic zwarjuje tak juz jest od tygodnia niby mowi sie ze maluch bedzie mial duzo wlosow zooooobaczymy

reklama
Nie moglam sie zdecydowac na ktorym watku mam o tym napisac, wiec pisze tutaj! Mialo chyba byc na objawach ale juz nie bede zmieniac!
Stwierdzilam ze moj organizm, a raczej moj syneczek nie toleruje jakichkolwiek produktow z wisienkami! Kiedys moj mezulek zrobil mi koktajl z tych owocow i przedwczoraj zjadlam normalny jogurcik wisniowy! W obu przypadkach skonczylo sie tym samym! Poprostu zwymiotowalam wszystko! Dziwne jest to troche bo mnie od wisni nie odrzuca i jest to jedna z moich zachcianek! Chodzil tez za mna kompocik ale jak ma sie to tak skonczyc to chyba podziekuje! Czy tez wam sie cos podobnego zdarzylo , moze z innymi produktami?? Najdziwniejsze jest to ze wczesniej w ogole nie wymiotowalam!

Do góry