reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

ja moge tez pić tylko to co gazowane :) . Po sokach mi niedobrze .. Rusałaka my chyba jesteśmy z tej samej bajki coś widzę ;D ;D ;D ;D

reklama
A ja dzisiaj jadę na grilla i mam nadzieję, że się tak objem wszystkich grilowanaych frykasków, że jak kleszcz sama odpadnę od stołu ;D ;D ;D ;D
Wybieram sie juz od 2 tygodni i cały czas pogoda mi sprawiała psikusa :( Mam nadzieję, że dziś będzie ładnie ;D

A u nas w malopolsce taka bieda na dworze ze szkoda mowic...a musze wyjsc :(( Ale czerwiec sie zaczyna, wydaje mi sie ze Eliaszek poprostu czeka na slonce :D

sumka - dzisiaj pogoda ladna od samego rana, i mam nadzieje ze sie nie zmieni, bo sie na spacerek wybieram...:)))
Namawiam meza na nalesniczki dzisiaj albo jutro:)))

Jeśli chodzi o zachcianki, to strasznie idą mi lody tak jak wam. Problem tylko, że jak mąż kupował mi litrowe - tak na przyszłość - to starczały tylko do wieczora, więc zrezygnowałam i kupuję na sztuki.
Za to jeśli chodzi o picie to strasznie chciało mi się soku pomarańczowego. Ale takiej zgagi po nim dostałam, że myślałam, że ducha wyzionę. Całą noc nie mogłam spać. Normalnie szok. Już się nawet nie odważyłam sprawdzić innej firmy bo się bałam, że będzie tak samo.

a ja wlasnie dokanczam kilogram truskawek ;D Musze sie ich nazrec zanim urodze bo potem to juz sobie nie pojem. mam jeszcze ochote na smazonego chrupiacego karpia i chili. no i musze zdazyc to zjesc do czwartku w przyszlym tyg. bo wtedy rodzimy ;D A tak poza tym to juz zachcianek innych nie mam. zreszta jak przez cala ciaze- mialam tylko takie kilkudniowe napady ze bardzo smakowalo mi cos konkretnego a za 2-3 dni juz nie moglam na to patrzec ;D

bedziesz miec wywolywany czy cesarke Marzenko??
ja tez sie objadam truskawkami...:)))))
karpia tez bym zjadla smazonego, tylko kto mi zrobi...

reklama
dzisiaj bylam u gina i na KTG.co do skurczy to "plaza" a szyjka miekka, skrocona ale rozwarcie tylko na opuszke wiec tak jak tydzien temu. za tydzien w srode mam znowu przyjsc na badanie a do tego czasu lekarz ma sie zastanowic jak bedziemy rodzic. jak szyjka dalej bedzie w tym stanie to trzeba byloby do normalnego porodu zel zalozyc rozwierajacy no i oksytocyna w kroplowie.moze sie okazac ze to za duzo zachodu w mojej sytuacji i lepiej dla dziecka bedzie CC. A ja czuje ze na CC sie skonczy... tak przeczuwam cos.I powoli mi wszystko jedno. Chcialabym juz wiedziec czy z dzieckiem wszystko ok a w jaki sposob sie urodzi to juz mniej wazne. Wazne zeby 15.06 bo sie juz nastawilam psychicznie ze tylko tydzien jeszcze niepewnosci...

Do góry