reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Marzenko - to u Ciebie podobnie jak u mnie z tą różnicą, że ja jestem już po terminie! A rozwarcie dalej na 0,5 cm... W poniedziałek kładą mnie na wywołanie, ale jak dotąd wszyscy są zdania (mam na myśli lekarzy), że będę rodzić normalnie i nikt mnie cesarką nie straszy...

A ja ciągle żyję nadzieją, że moje Maleństwo zdecyduje się opuścić mój brzuszek przez weekend... SAMO!!

reklama
Marzenko - jak tak czujesz to pewnie tak bedzie, nie beda dziecka meczyc oksytocyna w Twoim przypadku, tak mi sie tez wydaje....
ja sie nastawilam na niepewnosc do konca przyszlego tygodnia...
u mnie 0 rozwarcia, a szyjka dluga i zamknieta na 4 spusty...i dobrze, bo jakbym zaczela rodzic a mam miec cesake to bym sie tylko zestresowala...zeby zdazyc szybko do szpitala...

Anius- zobaczysz, w weekend sie uda, bedziesz rozluzniona, razem z mezem w domu, poczujesz sie gotowa rodzic i sie zacznie :) :) :)Barzdo Ci tego zycze :) :) :)

Dziękuję, Aniu, za słowa otuchy... szczerze mówiąc bardzo na to liczę i bardzo chcę urodzić sama. Przeraża mnie perspektywa leżenia w szpitalu kilka dni, zanim w końcu urodzę. I na dodatek to wywoływanie. Boję się, że coś pójdzie nie tak...

Głuszka wczoraj podłączyli pod oxy i po 8 godzinach silnych skurczy odłączyli ją, bo lekarz powiedział, że nie ma rozwarcia... Dzisiaj mają chyba próbować znowu... Coś czuję, że ja powitórzę jej los. A tak się boję...

No ale co mogę zrobić?? Chyba tylko sie modlić... I nic więcej...

AniuS nie martw się, z tego co piszesz to silna z ciebie kobitka mimo wątłej postury ;D ;D ;D, więc nie wątpię że wszystko będzie szło dobrze i malutka urodzi się sama ;D ;D ;D Na pewno czeka aż będzie cieplej ;D

A ja ide zaraz na zakupki do sklepu to moge Ci podrzucic ;)
A poza tym to mam ochote na jajeczniece na kielbasie takiej podsmazonej az chrupiacej :p No wale zaraz do sklepu bo mi jezyk do ziemi wisi. paczka tez sobie kupie hihihi. za tydzien bede suchary zrec i kleik to moge poszalec!!!

Moje ostatnie obsesje to : wciaz banany , soki bobofrut wingronowo-bananowe, rogaliki drozdzowe z nadzieniem kakaowym, serki waniliowe danio, truskawki i POPCORN - uwielbiam ! ;D ;D

A ja objadam sie nektarynami. Średnio 1 kg dziennie. I dorzucam do tego truskaweczki. Ale bananki tez na topie. Choć wczoraj strasznie mi sie chciało szarlotki...

reklama
ja 15.06 rodze a 16.06 moja tesciowa ma imieniny... wiecie ile dobroci mnie ominie??!! Bede lezec na sali pooperacjnej ze swiadomoscia ze rodzina obzera sie wszystkim a mi podadza kleik ;D

Do góry