reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Mnie w sobote naszlo na galaretke..i zrobilam sobie agrestowa z rodzynkami i wielkimi truskawkami...ale dobre wyszly...:))))))
i zupke z cukini jadlam jeszcze wg przepisu Nigelli...akurat ogladalismy jej program jak ja robila i ochoty nam taka zrobila ze zaraz maz poszedl na zakupy skladnikow i o 15 juz wcinalismy zupke.... ;D ;D ;D ;D

jaka cisza na forum.... :( :( :(

reklama
A ja dzisiaj TRUSKAWKI TRUSKAWKI I JESZCZE RAZ TRUSKAWKI!!!!!!!!!!!!!!!ze śmietaną i koktajl!!!!!!!pychotka!!!Wczoraj miałam ochotę na LODY!!!

no ale wiesz ell - Ty juz masz swoje słodkie maleństwo przy sobie a my musimy jakoś sobie to oczekiwanie umilać, także wybacz, ale ja równiez dzisiaj truskawki, truskawki, truskawki!!!!!

Mamusie a moze zalozycie watek o waszych dietach ? Mowie powaznie , wiemy ze trzeba zrezygnowac z wielu przyjemnosci po porodzie i jestem ciekawa co jecie zeby dziecku oszczedzic kolki ?

mimo, iz okres ciazy za nami..ja wciaz mam zachcianki ;D :laugh: :D..np. dzis na rybke smazona z ryzem i suróweczka!!!!!!!!!!mnim ...sniła mi sie dosłownie:)

ja tez miewam zachcianki, ostatnio pogoniło mnie za lodami włoskimi, poł miasta przeszłam z mała zeby je znależć, a na dodatek moje malenstwo mialo przeze mnie koleczkę grrr- ale jak zachcianka to zachcianka, a teraz marzy mi się czekolada mleczna najlepiej jakaś niemiecka

reklama
Ania76 pisze:
nie mowcie o lodach..buuu ja uwielbiam a prez to podejrzenie skazy niemoge jesc...buuu
Łączę się Aniu z Tobą w bólu!!! Tak zwłaszcza na urlopie lody włoskie za mną chodziły...próbowałam parę razy wodnych ale nie smakują mi. No i za czekoladą też zaczynam tęsknić a też jest na mojej zakazanej liście bo silnie alergenna a Karolek miał jakąś wysypkę i mam na razie nie ryzykować...

Do góry