reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

reklama
a ja wczoraj truskaweczki pierwszy raz swiezutkie...mniam, jeszcze na dzisiaj zostalo..yupiiiii ;D ;D ;D
mnie ostatnio na oliwki wzielo...w kolko jem :laugh: :laugh: :laugh:

a wieczorkiem beda zapiekanki z pieczarkami i serkiem...oj juz sie nie moge doczekac..... ;) ;)

Ja też w kółko truskawki z jogurtem mniam, mniam, zwłaszcza już te krajowe ...... pychotka ;D ;D ;D
A od paru dni mam mega zachciankę....... piwo imbirowe...... aż się pytałam lekarki czy mogę, bo strasznie mnie sumienie gryzie przy każdym łyku.
Powiedziała, że mam pić i nie mieć wyrzutów sumienia (no oczywiście nie litrami, tylko po pół szklaneczki) .
Ale się Kubie wyrodna matka trafiła i to w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż się śmieje, że jak pojadę tak na porodówkę, to sobie pomyślą, że niezła z nas rodzinka ;D ;D ;D

ja tez dziś kupiłam nasze krajowe truskaweczki - jedyny plus tego że jestem nadal w ciąży - zdążę się nawcinać truskawek az do samego porodu!!!! ;D ;D ;D

A mnie dzis mezus uraczyl nalesnikami ;D Wstal biedny o 7, wszystko przygotowal a ja wywleklam sie o kolo 8 z loza na gotowe i jak totalna niewdziecznica rzucilam komentarz, ze troche dziwne mu wyszly - bardziej przypominaja placki tortila niz nalesniki (chcial dobrz i zrobil ze zdrowej pelnoziarnistej maki) >:D.Ze tez musze wszystko komentowac.  Nic tylko rozstrzelac taka zonke!!!!

jej ale bym zjadla nalesniki z serem bialy z cynamonem i rodzynkami a na wierzchu smietana i dzem porzeczkowy.....
ale Ci dobrze cicha:))))
musze meza namowic zeby mi zrobil nalesniczki tez:)))))

O swoich zachciankach to lepiej nie wspominać ja wcinam tonami lody -gdzieś mniej więcej od 2 miesięcy mnie tak wzieło .... najlepsze są takie na gałki zamawiam sobie 3 a potem jeszce co najmniej jedną ...... nie mogę się powstrzymać (a potem się dziwię skąd takie duże dziecko) a jeśli chodzi o napoje to do 4 m-ca woda niegazowana ... bo od wszystkiego innego mnie " muliło " a potem 2 m-ce królowania coca -coli a teraz to już na szczęście  soczki  biedna ta moja dzidzia z taką mamą  :(poza tym uwielbiam wszystko co słodkie bita śmietanę z rodzynkami i wszelkiego rodzaju ciasta(teraz są na topie z truskawkami) ale się już trochę powstrzymuję przytyłam ok 20 kg więc dużo a przed ciążą ważyłam 54 kg ale w pierwszej ciąży przytyłam ok 24 kg i szybko wróciłam do wagi więc teraz też się starm nie martwić- jakoś to będzie  :laugh:

reklama
a ja mam wyrzuty sumienia - bo przez ostatnie 3 dni wypiłam hektolitry coli :-[ a to takie niezdrowe i do tego tuczace paskudztwo...grryy normalnie tego nie tykam(wogóle kolorowych napoii) a tu coś takiego..ze tylko ten czarnuch gasi moje pragnienie. Po sokach mam zgage :mad: ...

Dzis z Klaudysią zajadamy sie warzywami :)- nr 1 to - POMIDORY!

Do góry