reklama
a ja wczoraj truskaweczki pierwszy raz swiezutkie...mniam, jeszcze na dzisiaj zostalo..yupiiiii ;D ;D ;D
mnie ostatnio na oliwki wzielo...w kolko jem :laugh: :laugh: :laugh:
a wieczorkiem beda zapiekanki z pieczarkami i serkiem...oj juz sie nie moge doczekac.....
mnie ostatnio na oliwki wzielo...w kolko jem :laugh: :laugh: :laugh:
a wieczorkiem beda zapiekanki z pieczarkami i serkiem...oj juz sie nie moge doczekac.....
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja też w kółko truskawki z jogurtem mniam, mniam, zwłaszcza już te krajowe ...... pychotka ;D ;D ;D
A od paru dni mam mega zachciankę....... piwo imbirowe...... aż się pytałam lekarki czy mogę, bo strasznie mnie sumienie gryzie przy każdym łyku.
Powiedziała, że mam pić i nie mieć wyrzutów sumienia (no oczywiście nie litrami, tylko po pół szklaneczki) .
Ale się Kubie wyrodna matka trafiła i to w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż się śmieje, że jak pojadę tak na porodówkę, to sobie pomyślą, że niezła z nas rodzinka ;D ;D ;D
A od paru dni mam mega zachciankę....... piwo imbirowe...... aż się pytałam lekarki czy mogę, bo strasznie mnie sumienie gryzie przy każdym łyku.
Powiedziała, że mam pić i nie mieć wyrzutów sumienia (no oczywiście nie litrami, tylko po pół szklaneczki) .
Ale się Kubie wyrodna matka trafiła i to w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż się śmieje, że jak pojadę tak na porodówkę, to sobie pomyślą, że niezła z nas rodzinka ;D ;D ;D
A mnie dzis mezus uraczyl nalesnikami ;D Wstal biedny o 7, wszystko przygotowal a ja wywleklam sie o kolo 8 z loza na gotowe i jak totalna niewdziecznica rzucilam komentarz, ze troche dziwne mu wyszly - bardziej przypominaja placki tortila niz nalesniki (chcial dobrz i zrobil ze zdrowej pelnoziarnistej maki) >.Ze tez musze wszystko komentowac. Nic tylko rozstrzelac taka zonke!!!!
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
O swoich zachciankach to lepiej nie wspominać ja wcinam tonami lody -gdzieś mniej więcej od 2 miesięcy mnie tak wzieło .... najlepsze są takie na gałki zamawiam sobie 3 a potem jeszce co najmniej jedną ...... nie mogę się powstrzymać (a potem się dziwię skąd takie duże dziecko) a jeśli chodzi o napoje to do 4 m-ca woda niegazowana ... bo od wszystkiego innego mnie " muliło " a potem 2 m-ce królowania coca -coli a teraz to już na szczęście soczki biedna ta moja dzidzia z taką mamą poza tym uwielbiam wszystko co słodkie bita śmietanę z rodzynkami i wszelkiego rodzaju ciasta(teraz są na topie z truskawkami) ale się już trochę powstrzymuję przytyłam ok 20 kg więc dużo a przed ciążą ważyłam 54 kg ale w pierwszej ciąży przytyłam ok 24 kg i szybko wróciłam do wagi więc teraz też się starm nie martwić- jakoś to będzie :laugh:
reklama
a ja mam wyrzuty sumienia - bo przez ostatnie 3 dni wypiłam hektolitry coli :-[ a to takie niezdrowe i do tego tuczace paskudztwo...grryy normalnie tego nie tykam(wogóle kolorowych napoii) a tu coś takiego..ze tylko ten czarnuch gasi moje pragnienie. Po sokach mam zgage ...
Dzis z Klaudysią zajadamy sie warzywami - nr 1 to - POMIDORY!
Dzis z Klaudysią zajadamy sie warzywami - nr 1 to - POMIDORY!
Podziel się: