reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Trzymam kciuki Rusałko!! Nie zapomnij sie pochwalić, jak tylko wrócisz!!
A mnie się dzisiaj zachciewa czegoś wędzonego. Już nawet zadzwoniłam do mojego męża, żeby go poinformować, że zabiera mnie dzisiaj do restauracji Chyba wreszcie zdarzyła mi się zachcianka Mniam - juz nie mogę się doczekać - coś mocno uwędzonego, pachnącego, a do tego kiszony ogóreczek!! Jeszcze piwko by sie przydało, ale mój mąż pod tym względem jest bardzo ortodoksyjny - nawet łyczka nie dostanę Ale zasadniczo go rozumiem i sie z nim zgadzam, więc wojny nie będzie
A mnie się dzisiaj zachciewa czegoś wędzonego. Już nawet zadzwoniłam do mojego męża, żeby go poinformować, że zabiera mnie dzisiaj do restauracji Chyba wreszcie zdarzyła mi się zachcianka Mniam - juz nie mogę się doczekać - coś mocno uwędzonego, pachnącego, a do tego kiszony ogóreczek!! Jeszcze piwko by sie przydało, ale mój mąż pod tym względem jest bardzo ortodoksyjny - nawet łyczka nie dostanę Ale zasadniczo go rozumiem i sie z nim zgadzam, więc wojny nie będzie
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A za mną piwko biegało, biegało i w koncu uległam- kilka łyków)) witaminka B w końcu) zreszta od tamtej pory już nie mam na nie ochoty- a lekarz powiedział, że to nic strasznego- najwidoczniej organizm potrzebował, a dzidziuś zweryfikował i już jest fefefe.
Bede dzisiaj jadla oslawione z forum buraczki))))
Przed chwila zjadlam kapusniaczek - oj jak mi smakowal
I wciaz maslanka truskawkowa na topie - chyba ja moge nazwac zachcianka - bo sie prawie zalamalam jak zadnej w sklepie nie mogalm znalezc.
A dzisiaj pilam mieszna truskawkowo-rabarbarowa - tez pyszna!!!!!
Przed chwila zjadlam kapusniaczek - oj jak mi smakowal
I wciaz maslanka truskawkowa na topie - chyba ja moge nazwac zachcianka - bo sie prawie zalamalam jak zadnej w sklepie nie mogalm znalezc.
A dzisiaj pilam mieszna truskawkowo-rabarbarowa - tez pyszna!!!!!
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
my sobie dzisiaj zrobilismy pyszna kaczke z ananasem i sosem slodko-kwasnym!
dawno nie jadlam czegos tak dobrego!
Rusalko mi tez grzybki po glowie chodza, w swieta objadalam sie marynowanymi i wciaz mam na nie ochote, ale moj przewod pokarmowy jakos nie przepada za grzybkami.............
mam tez nowy sloiczek fety i nie moge sie doczekac, zeby bylo rano i moc go zjesc(bo obiecalam sobie pomyslec zanim cos zjem hihi tzn nie odchudzac sie, ale jakos tak nie jesc nigdy np z nudow)
dawno nie jadlam czegos tak dobrego!
Rusalko mi tez grzybki po glowie chodza, w swieta objadalam sie marynowanymi i wciaz mam na nie ochote, ale moj przewod pokarmowy jakos nie przepada za grzybkami.............
mam tez nowy sloiczek fety i nie moge sie doczekac, zeby bylo rano i moc go zjesc(bo obiecalam sobie pomyslec zanim cos zjem hihi tzn nie odchudzac sie, ale jakos tak nie jesc nigdy np z nudow)
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
A mi od paru dni bardzo smakuje kiwi
reklama
Podziel się: