reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Przedewszystkim zjedz coś zanim rano wstaniesz złóżka, jakiś herbatnik lub bułke. Potem poleż troche i dopiero wstawaj. Ja tez w tym tygodniu co ty miałam jeszcze mdłości ale w 17stym przeszły całkiem. Nie jedz tłustych rzeczy i bardzo słodkich bo są ciężkostrawne.....

Trzymaj się, niedługo przejdzie......

reklama
Calo - ja tez z przerazeniem czytalam Twoja opowiesc, jak dobrze ze to tylko buraczki!!

Agusia - bedzie dobrze, trzymamy kciuki!!i mam nadzieje ze szybko przejda Ci mdlosci.

Agusia24 trzymam kciuki i wierze, ze nasze dzieciaczki sa na tyle silne, ze sobie poradza u mam w brzuszkach. Bedzie wszystko dobrze zobaczysz :)

Calo- uff..dobrze, ze to tylko buraczki:)
Ja je w ciazy wcinam na potęgę! Ubóstwiam ..i smakują mi do wszystkiego;)!..i pod kazda postacią:) (nawet dzisiaj na śniadanko zjadłam chlebek z szyneczką i ćwikłą:):):)..no, ale kolor moczu mi się nie zmienia.
Odnosnie moczu..zapomniałam oddacz poranny do dializy..i dupa:/..jutor zaniose...Dzis pobrali mi krew..prawie nie bolało..i nie mam wogóle siniaka..tak jak po ostatnim pobraniu..a i pani była baaardzio sympatyczna;)

A ja w sobote oddałam krew i mocz:))) I nie był zielony chociaż kocham ogórki pod każdą postacią:)))))) ;D ;D Dzisiaj ide po wyniki, ciekawe czy różnią sie od ostatnich jakie robiłam 2 mies. temu.......

Od wczoraj chodzila za mna galareta z kurczaka i mieska wolowego. Zjadlam teraz dooooosc potezny kawalek z cytrynka :)

mniam- też bardzo lubie galaretkę drobiowa- pychotka!!!

a dzis zajadałam się kaszą jeczmienna z warzywami - kalafiorem, brokuła i gotowaną marchewką..a do tego pysznie przyrzadzony kawałek baleroniku:)..i jeszcze mniamusna papryczka konserwowa do tego(zjadlam pół słoika:)

reklama
niech żyje makrela!- jeszcze nigdy w życiu tak mi nie smakowała jak dzis:)!

spojrzalam na suwaczek- zaczął sie - 5 miesiąc

Do góry