reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A my z maleństwem jedliśmy pomidorową i fasolkę po bretońsku bo nie mogliśmy się zdecydować co smaczniejsze ;D ;D ;D
A wogóle dziś był mój pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu brrrrrrrrrrr i zauważyłam że w pracy cały czas chce mi się jeść.
A wogóle dziś był mój pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu brrrrrrrrrrr i zauważyłam że w pracy cały czas chce mi się jeść.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ja ugotowalam razem z narzeczonym pierwsza wigilie w zyciu i byla pyszna
jestesmy bardzo z siebie dumni, nie mialam pojecia ze umiem zrobic taka zupe grzybowa i kapuste modra z rodzynkami
zupke bede musiala jeszcze w najblizszym czasie zrobic, bo sie chyba uzaleznilam! ;D
jestesmy bardzo z siebie dumni, nie mialam pojecia ze umiem zrobic taka zupe grzybowa i kapuste modra z rodzynkami
zupke bede musiala jeszcze w najblizszym czasie zrobic, bo sie chyba uzaleznilam! ;D
ewunia1987
Zaangażowana w BB
JA WCZORAJ PO 12 W NOCY MUSIALAM ZJESC SLEDZIA Z CZEKOLADA BO INACZEJ MALY NIEDAL BY MI SPAC :
16TYDZIEN 5 DZIEN :
16TYDZIEN 5 DZIEN :
klamka
Matka Polka:)))
Ja codziennie obowiązkowo, kapustę kiszoną.... A wogóle to kwaśne owocki takie jak mandarynki, twarde, kwaśne jabłka, cytryny i pomarańcze))) Aha i kiwi, mniam mnia..... A pozatym śledziki w śmietanie...))) Wogóle mdli mnie od słodkiego...... ciekawe czy to jakiś znak????????
Ja przes Swieta mialam niezly apetyt...wszystko mi smakowalo
Do wczoraj kiedy powachalam kompot wisniowy i smierdzial mi ogorkami i odmowilam jego wypicia...bleeee
Inni pili i nic im nie smierdzialo...a dzidisj to mi sie juz nic nie chce jesc...Moze to przez to Swiateczne obzarstwo...
Do wczoraj kiedy powachalam kompot wisniowy i smierdzial mi ogorkami i odmowilam jego wypicia...bleeee
Inni pili i nic im nie smierdzialo...a dzidisj to mi sie juz nic nie chce jesc...Moze to przez to Swiateczne obzarstwo...
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Ja natomiast na wigili tylko jadłam karpia wszytsko zjadłam nawet nikt nie spróbował. Dziś też mam ochotkę na rybe i też sobie bedę smażyć łososia norweskiego Zobaczymy czy będzie mi smakował w końcu to ja robię
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Czyżby zaczynały mi się zachcianki?? Wczoraj o 23.30 stwierdziłam, że nie usnę, jeśli nie zjem kanapki z wiejską kiełbaską, taką mocno wywędzoną, z keczupem... mniam... Mąż się za głowę łapał... Ale ta kiełbaska taka pyszna - ponieważ mam anemię dostałam cały komplet pysznych wędlinek od przyjaciela mojego taty, który ma własną ubojnię i masarnię - samo zdrowie i bez krzty chemii... Hmmm... chyba znowu zajrzę do lodówki...
Podziel się: