reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

Boscheee ja już na pasztet patrzeć nie mogę od tego momentu jak zapuściłam sobie pasztetową i tak wsuwałam cały czas kanapki bez opamiętania, ale tylko w zestawie z ogórkami konserwowymi z promo słoik za 2,99, a trochę ich poszło :zawstydzona/y:

reklama
awru mam tak samo...
Ostatnio miałam takie parcie, że w domu na obiad musowo były parówki w cieście francuskim, nie mogłam się nimi najeść. A pyszne, tylko nie wiem od kiedy :sorry:
żeby tylko z tej ochoty na praówki siusiak dzidzi nie wyskoczył hehe :-D

ja całe szczęscie nie, ale miałam ostatnio mega faze napasztet z puszki. zjadłam tyle kanapek aż cały pasztet wyjadłam:szok:
wiem straszne
hmmm pasztet.. uwielbiałam przed ciążą i jak narazie nic się nie zmiania :-D

ho ho... a mi zachcianki sie skonczyły dwa tygonie temu ;)

za to dzis miałam pierwszy raz pozadne mdłosci.. moj organizm chyba pracuje odwrotnie ;)

reklama
ho ho... a mi zachcianki sie skonczyły dwa tygonie temu ;)

za to dzis miałam pierwszy raz pozadne mdłosci.. moj organizm chyba pracuje odwrotnie ;)
ja mam mdłości jak sie przejem:wściekła/y: a osratnio przestaję nad tym panować. ochrzaniłam mojego M,że ma mi zabraniać tak późno jesć!

Do góry