reklama
a ja sobie zrobiłam wczoraj rafaello
według tego przepisu
Rafaello bez pieczenia - dodany przez !eewwaa - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
i włąsnie wcinam
a tu fotki
według tego przepisu
Rafaello bez pieczenia - dodany przez !eewwaa - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
i włąsnie wcinam
a tu fotki
Załączniki
magda102
Fanka BB :)
Aga0411 jakie ciacho, dobrze, że szybko wskoczyłam to się jeszcze załapię
Jejciu aż mi ślinka leci, haha w lodówce mam ostatni kawałek karpatki - lecę bo jeszcze ktoś mi śmignie...
Jejciu aż mi ślinka leci, haha w lodówce mam ostatni kawałek karpatki - lecę bo jeszcze ktoś mi śmignie...
ha ha ha bardzo łatwe w zrobieniu i bardzo szybko się je robi, ale chyba jeszcze szybciej później zjadaAga0411 jakie ciacho, dobrze, że szybko wskoczyłam to się jeszcze załapię
magda102
Właśnie zobaczyłam przepis, jutro chyba (na pewno) zrobię. Mniamuśnie wygląda ;-)ha ha ha bardzo łatwe w zrobieniu i bardzo szybko się je robi, ale chyba jeszcze szybciej później zjada
magda102
awru mam tak samo...
Ostatnio miałam takie parcie, że w domu na obiad musowo były parówki w cieście francuskim, nie mogłam się nimi najeść. A pyszne, tylko nie wiem od kiedy
Ostatnio miałam takie parcie, że w domu na obiad musowo były parówki w cieście francuskim, nie mogłam się nimi najeść. A pyszne, tylko nie wiem od kiedy
reklama
Podziel się: