reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mniam mniam.. Ja wlasnie zjadlam ogoreczka zielonego ze smietnka, ziemniaczki z koperkiem i maselkiem i do tego piersi z kurczaczka w ciescie...Mrrrraaaau, budza sie we mnie zwierzece instynkty !;-) PYYYYyYYYchoTA :D

reklama
Ale pyszne obiady. Ja dziś siły na gotowanie nie miałam. Dobrze ze mała zjadła w żłobku a mąż w pracy :sorry:

U mnie pewnie dzisiaj by były pierogi kupne ,bo też mam zero natchnienia i siły na co innego niż BB... :sorry: Dobrze że tato miał wolne to zrobił obiad :-D Jak dobrze że moi rodzice uwielbiają pichcić, a mieszkamy w jednym domu to korzystamy :-p.

mniam co za pyszne obiadki:)a u mnie zupka fasolowa, heh na kolację też chyba skonsumuję to samo, bo ugotowałam jak dla armii:)

a ja dzis ulepiłam 120 pierożków,mam z głowy jutro i część tez zamroże,jak będe mieć lenia to obiad gotowy:-)

kasiadom, gratuluje ulepienia pierogów , dodatkowo gratuluje tego że Ci się chciało zabierać :p mi się ostatnio ciężko zabrać nawet za naleśniki :D
dzisiaj za to prosty obiad bo mój B. ma ochotę na sadzone z ziemniakami i mizerią :) ufff :p jutro może się zbiorę na te naleśniki ! :D

ooo stara w końcu naleśniki.... l4 musiałaś mieć żeby się zmotywować ;p
a jak tam sadzone? mi stary dzisiaj zafundował kebaba ;)

nadalka mówiłam Ci już nie mów stary o mężu ;p

a no obiad super ;-) mizeria boska ;D
jutro może zrobie te naleśniury chociaż nie wiem - pomyśle :D

reklama
ja nie mam miksera to jak robię naleśniki to takie gluty się robią :-D ale i tak wychodzą dobre :)

wiesz, monika on 5,5 roku starszy to prawie jak stary;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry