reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mniam mniam.. Ja wlasnie zjadlam ogoreczka zielonego ze smietnka, ziemniaczki z koperkiem i maselkiem i do tego piersi z kurczaczka w ciescie...Mrrrraaaau, budza sie we mnie zwierzece instynkty !;-) PYYYYyYYYchoTA :D

reklama
Ale pyszne obiady. Ja dziś siły na gotowanie nie miałam. Dobrze ze mała zjadła w żłobku a mąż w pracy :sorry:

U mnie pewnie dzisiaj by były pierogi kupne ,bo też mam zero natchnienia i siły na co innego niż BB... :sorry: Dobrze że tato miał wolne to zrobił obiad :-D Jak dobrze że moi rodzice uwielbiają pichcić, a mieszkamy w jednym domu to korzystamy :-p.

mniam co za pyszne obiadki:)a u mnie zupka fasolowa, heh na kolację też chyba skonsumuję to samo, bo ugotowałam jak dla armii:)

a ja dzis ulepiłam 120 pierożków,mam z głowy jutro i część tez zamroże,jak będe mieć lenia to obiad gotowy:-)

kasiadom, gratuluje ulepienia pierogów , dodatkowo gratuluje tego że Ci się chciało zabierać :p mi się ostatnio ciężko zabrać nawet za naleśniki :D
dzisiaj za to prosty obiad bo mój B. ma ochotę na sadzone z ziemniakami i mizerią :) ufff :p jutro może się zbiorę na te naleśniki ! :D

ooo stara w końcu naleśniki.... l4 musiałaś mieć żeby się zmotywować ;p
a jak tam sadzone? mi stary dzisiaj zafundował kebaba ;)

nadalka mówiłam Ci już nie mów stary o mężu ;p

a no obiad super ;-) mizeria boska ;D
jutro może zrobie te naleśniury chociaż nie wiem - pomyśle :D

reklama
ja nie mam miksera to jak robię naleśniki to takie gluty się robią :-D ale i tak wychodzą dobre :)

wiesz, monika on 5,5 roku starszy to prawie jak stary;p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry