reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...ja nawet bryndze w ciąży jadłam...pycha, ale tak jak Edzia mówi spojrzałam...mleko pasteryzowane :tak:

reklama
heh a ja wczoraj pochłaniałam pizzę na placku z tortilli:):)pycha, polecam- wszystko robimy tak samo jak do domowej pizzy i zapiekamy w 180 stopniach 5 min. :):):)mniammm chyba będzie to moje ulubione danie jak na razie:)

mela1986
user-offline.png
kurcze fajny pomysl ! A placka pieczesz sama czy kupujesz ? A mi teraz narobilas ochote, a tu w pracy siedze i conajwyzej kromke z wlasnorobionym zawijancem z boczku sobie moge zjesc ;) ;-)

Pani marchewkowa.... a ja od paru dni nie tykam mięsa... TAK MI cholerstwo nie smakuje że szok... nawet mi mój schabowy nie smakował ... :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry