reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja właśnie o tej porze mam przeogromną ochotę na rosołek z domowym makaronem mojej mamy. mmmmm zaraz lecę do kuchni :-D.

reklama
Ja wcinam Pomelo, chociaz swedzi mnie skora po cytrusach ;-) Sie nie powstrzymam !

ja zamiast miksera uzywam blendera :p tak samo w przypadku placków ziemniaczanych :p zamiast tarki-blender ;)

Natalia, 5,5 to nie 50 :pP

Widziałam tam wika z pączkami szaleje a ja dzisiaj schabowy... mmm w końcu mi smakuje :) z sosem pieczeniowym, ja ryżyk, mężuś pyrki i pomidorki w śmietanie mmmmmm smacznego :)

a ja zapraszam na gulasz z kaszą gryczaną:):)a na deser lody:) booo jakby mrozu na zewnątrz było za mało:-D

mela1986
user-offline.png
ja tez pochalaniam lody hektolitrami ;-):-):-D

gulasz z kaszą... mniaaaamiiiiiii!!!!!!!!!!
mi się chce warzyw, jakiejś fasolki czy coś. już mi się chce wioooosnyyyy!!!

reklama
A ja chyba pójdę kupić sobie winogrona, wiem że o tej porze roku to pewnie sama chemia, ale tak mi się chce, że zjadłabym całą winnicę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry