reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
twilight jak ja bym chciała przytyć 5 kg. Ja się z kolei staram jeść późno bo inaczej rano mam tak pusty żołądek, że aż mnie boli.

reklama
twilight nie martw się, ja też jestem bez zachcianek. Co prawda bardziej polubiłam owoce i czuję większy głód niż do tej pory ale zachcianek brak:) Mój A się śmieje, że dziwna jestem i jak ktoś nas pyta czy mam jakieś apetyty to zawsze mi wypomina że kiedyś raz zjadłam czekoladę a potem zaraz 4 ogórki kwaszone...;-)ale to było raz i dawno.
Z 2 strony widzę że wasi faceci dzielnie spełniają wszystkie zachcianki... ciekawe czy A też leciał by mi po ciasto? Może sprawdzę:-D
My wczoraj byliśmy u znajomych. Koleżanka zrobiła super ciasteczka piernikopodobne z mąki razowej. Pyszne były!!A teraz zajadam placek bananowy:)

też u mnie brak zachcianek a mój B. mówi czasami " czekam aż będziesz miała taką zachciankę żebym mógł iść coś kupić specjalnie dla Ciebie i zrobić Ci tym wielka radość " kochaniutki....:laugh2:

Zjadłam tę galaretkę, ale jeszcze mi się czegoś chce :-D ale sama nie wiem czego - no i masz babo placek :tak:

mońcia - ja łapię różne smaki. Dzisiaj M piekł mi naleśniki a ja poleciałam z małą do sklepu po dżem. Ale u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie - słodkie, słone, kwaśne... Teraz jadłam chipsy ... pychaaaaaaaa

Mońcia fajnie masz, że tak Ci mąż chce dogadzać. :-) Na mojego też nie będę narzekać, bo wszystko teraz jest na jego głowie (remont, dom, zakupy), a i tak kiedyś jak pomyślałam o m&m to przy najbliższej wizycie w sklepie pamiętał o tym i kupił paczuszkę. ;-)

A ja już nie wiem jak to z moimi zachciankami. Jestem w sklepie, wpadnie mi coś w oko, mam na to gigantyczną ochotę, a jak już kupię to ochota przechodzi i tak to sobie ta moja "zachcianka" lezy i czeka na lepsze dni... :-D

A u mnie otworzyli nową piekarnię i tam są pyszne pączki więc mam przerąbane. Dzisiaj kupiłam następnego. Uszczęśliwiająca dieta -cud :-D:-D.

reklama
twilight , jeszcze nie mąż, nawet nie narzeczony :tak:to się może dlatego tak stara :-p nie no dobry chłopak z niego :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry