reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja uwielbiałam pomidorówkę, a odkąd jestem w ciąży ani razu nie jadłam, bo nie mogłam patrzeć hehehehe

reklama
Ja mam straszna akcje na pomodorową w tej ciąży i dziś też u mnie pomidorówka :-D Drugiego nie robię, bo M dziś do 20 stej w pracy i napewno tam zje, a my jak będziemy głodne to wyciągnę ruskie z zamrażarki:tak:

anja - możliwe, rano wypijam słabą kawę, na poczatku nie mogłam ale teraz juz mnie nie odrzuca.

Wy tu o barszczu a ja właśnie dziś zrobiłam tylko chciałam taki pikantny jak w zakopcu jadamy no i taki wyszedł. Coś mi się smaki w tej ciąży wyostrzyły i lubię mocno doprawione potrawy :-p:-D

a ja zapraszam na pizze:):)właśnie zamówiłam uroczystą kolacje...pizzę salami...bo mój mężuś za pół godzinki będzie już w domu...woooowww ależ się za nim wytęskniłam

Pizza salami - lubię i teraz w ciąży znów polubiłam hawajską :tak: Wiem wiem pomieszanie smaków, ale lubie i już.

reklama
A my w Kato mamy taką rewelacyjną włoską pizzerię Sicilia i tam jest taka typowo włoska pizza (dziewczynom z okolic katowic serio polecam :tak:). Moja ulubiona to tigre z boczkiem i takim serkiem jakby topionym - mmmm rewelka ale bym zjadła. Chyba sobie dzisiaj jeszcze pozwolę na wpałaszowanie jakiegoś makaronu tak mi smaka na włoskie zrobiłyście. Mam szpinak i suszone pomidory więc mogłabym strzelić tagliatele na szybko :tak::-) , a węglowodany tak cudownie usypiają :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry