reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
patra ja mam tak samo, jak zachcianki nie zjem od razu to potem nawet na nią nie patrzę!:-)
Mońcia fajnie masz. ja nie mogę narzekać na A ale jak mu wczoraj powiedziałam jak inni facecie biegają żeby spełnić zachcianki ciężarnych to powiedział że każdy robi tak jak uważa i że on kupił by mi zachciankę zaraz następnego dnia w drodze do domu... tylko wtedy to już bym jej nie zjadła, ale to szczegół:)

reklama
ja nie mogę narzekać na A ale jak mu wczoraj powiedziałam jak inni facecie biegają żeby spełnić zachcianki ciężarnych to powiedział że każdy robi tak jak uważa i że on kupił by mi zachciankę zaraz następnego dnia w drodze do domu... tylko wtedy to już bym jej nie zjadła, ale to szczegół:)

mój P. ma tak samo:p miałam ochotę na poczką to kupił mi 2 dniu później;-) ale kupił więc nie jest najgorzej:-D

jezuuuuuu jak mi słodko, bleeeeeeee:eek::eek::eek: zjadłam właśnie paczke bezików:crazy::rofl2::crazy::crazy:

ja też tak mam... czasami tak sie czymś "objem", a później, niedobrze, zgaga :szok:itp. ale co zrobię jak mi sie chce!!!:tak:

wika- a dobre chociaż były?? Ja uwielbiam bezy, ale coraz trudniej jest mi znaleźć dobre :tak:

pyszneeeeeeee, w częstochowie, jest mega fajna cukiernia i robią obłędne beziki :-):-):-) ale to nie zmienia faktu, ze jest mi teraz niedobrze :-D:-D:-D

mmmm.. a ja wlasnie zjadlam pycha lososia smazonego na maselku, pieczone ziemniaczki i szpinak... mmmmm:cool2::cool2:

Wika ty jesteś z Częstochowy?
A ja dziś będę mieć hot-dogi mężowi smaka narobiłam i zrobi na kolacje mi już ślinka cieknie:-)

reklama
Ja właśnie wpierdzieliłam gofry z dżemikiem i cukrem pudrem :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry