reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
najpierw zjadłam jeżyki, potem kalarepe, pianki, a teraz winogrono...:cool2:Mam nadzieję, że nie będę biegła zaraz zwracać...

reklama
Wika ty jesteś z Częstochowy?
A ja dziś będę mieć hot-dogi mężowi smaka narobiłam i zrobi na kolacje mi już ślinka cieknie:-)

mieszkam ok. 45-50 km od Częstochowy. Ale tam studiowałam i na każde większe zakupy jeździmy właśnie do Częstochowy ;-)
i dzieki za pomysł z hotdogami:tak::tak: Też jedliśmy na obiado-kolacje :-):-):-)

najpierw zjadłam jeżyki, potem kalarepe, pianki, a teraz winogrono...:cool2:Mam nadzieję, że nie będę biegła zaraz zwracać...

Mamcia, i jak?? Rewelecji żołądkowych nie było po takim zestawie?? :-D

Dziewczyny dzis na obiad robie szparagi (mrozone lub ze sloika - nie tak dobre jak swieze ale tez pycha ;) w sosiku z serka topionego (normalnie topi sie go na malutkim ogniu ze smietanka 30stka) do tego ziemniaczki z koperkiem, jajeczko sadzone i kefirek :) niam niam niam..Chwalcie sie na co Wy macie ochote, bo mnie ju po malu pomyslow brak, a smakow coraz wiecej ;-)

u mnie dzisaij zeberka... ja nie lubię, ale M. ma ochotę:tak:

U mnie dziś bedzie gulasz z kaszą i buraczki :-) Może sobie też jakiś rosołek ugotuję, ale pod warunkiem, że będzie mi się chciało wyjść do sklepu po warzywa ;-)

A ja mam dziś barszczyk:-)i pałki kurczakowe w rekawie robione z ziemniaczkami
Anja85 ale mi narobiłaś smaka z tymi szparagami :-)już męża poinformowałam ze mam na nie ochotę;-)

Ostatnia edycja:
ja już pisałam na Lipiec 2012 ale tu też zapraszam na zapiekanki z pieczarkami i suróweczką!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry