- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mmmm.. a ja wlasnie zjadlam pycha lososia smazonego na maselku, pieczone ziemniaczki i szpinak... mmmmm
łooooooo pyszności!!!!!!!!!!!!
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Wika ty jesteś z Częstochowy?
A ja dziś będę mieć hot-dogi mężowi smaka narobiłam i zrobi na kolacje mi już ślinka cieknie:-)
mieszkam ok. 45-50 km od Częstochowy. Ale tam studiowałam i na każde większe zakupy jeździmy właśnie do Częstochowy ;-)
i dzieki za pomysł z hotdogami Też jedliśmy na obiado-kolacje :-):-):-)
najpierw zjadłam jeżyki, potem kalarepe, pianki, a teraz winogrono...Mam nadzieję, że nie będę biegła zaraz zwracać...
Mamcia, i jak?? Rewelecji żołądkowych nie było po takim zestawie??
Dziewczyny dzis na obiad robie szparagi (mrozone lub ze sloika - nie tak dobre jak swieze ale tez pycha w sosiku z serka topionego (normalnie topi sie go na malutkim ogniu ze smietanka 30stka) do tego ziemniaczki z koperkiem, jajeczko sadzone i kefirek niam niam niam..Chwalcie sie na co Wy macie ochote, bo mnie ju po malu pomyslow brak, a smakow coraz wiecej ;-)
twilight
Fanka BB :)
U mnie dziś bedzie gulasz z kaszą i buraczki :-) Może sobie też jakiś rosołek ugotuję, ale pod warunkiem, że będzie mi się chciało wyjść do sklepu po warzywa ;-)
Agulka2012
Fanka BB :)
ja już pisałam na Lipiec 2012 ale tu też zapraszam na zapiekanki z pieczarkami i suróweczką!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: