reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam się :tak:
plecy już prawie dobrze, po prostu przeciążenie kręgosłupa i jak na razie bez leków bo jesteśmy jeszcze cycuszkowi ;-) zobaczymy co z tego będzie, teraz póki co mało noszę i relaksuję się :-D Maluch ma teraz nowe zajęcie tzn staje sam w łóżeczku i chodzi w koło barierki super wygląda.

Adddaaa ja słyszałam już o tym problemie na NK i tak od jakiegoś czasu nie mam zdjęć moich maluchów, bo nie wiem co bym zrobiła jakby ktoś ukradł moje zdjęcie dzieci i tam umieścił. :wściekła/y:

Ollcia kuruj maluszka i buziaki od e-ciotki :happy2:
Seeya super że jest lepiej.

reklama
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

dziewczyny przeczytajcie co piszą inne dziewczyny, to jest o pedofili na n-k
nawet nie wiedzialam ze to sie tak rozpowrzechnilo na n-k, masakra

słyszałam o tym już jakiś czas temu, dlatego ja mam galerię dostępną tylko dla znajomych, pousuwałam również ze znajomych wszystkie konta fikcyjne, w ten sposób niemożliwe aby ktoś niepowołany zobaczył zdjęcia Bartka.

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

dziewczyny przeczytajcie co piszą inne dziewczyny, to jest o pedofili na n-k
nawet nie wiedzialam ze to sie tak rozpowrzechnilo na n-k, masakra
Co za dranie!!!:no::wściekła/y::no:ohyda..

Witam się :tak:
plecy już prawie dobrze, po prostu przeciążenie kręgosłupa i jak na razie bez leków bo jesteśmy jeszcze cycuszkowi ;-) zobaczymy co z tego będzie, teraz póki co mało noszę i relaksuję się :-D Maluch ma teraz nowe zajęcie tzn staje sam w łóżeczku i chodzi w koło barierki super wygląda.
Dobrze, że jest już lepiej:-)..moja zaczyna wymuszać rykiem noszenie..:zawstydzona/y:
Dzielny chłopak z Bartusia:-), musi słodko wyglądać..:tak:
słyszałam o tym już jakiś czas temu, dlatego ja mam galerię dostępną tylko dla znajomych, pousuwałam również ze znajomych wszystkie konta fikcyjne, w ten sposób niemożliwe aby ktoś niepowołany zobaczył zdjęcia Bartka.
Właśnie zmieniam ustawienia na NK i usuwam fikcyjne konta - masakra po prostu:-:)-:)wściekła/y:..

Witam, ale zimno się zrobiło.. mi sie jakos przez to wychodzic nie chce poczekamy troche, bo ja nie cierpie takiego mrozu jestem takim zmarżluchem :zawstydzona/y:
a my z chodzeniem po sniegu tez problemu nie mamy,
mamy wozek tako-jumper i bardzo fajnie się jezdzi, moze mi jest troche ciezko czasem pod gorke, w ogole dalej taszcze Kacpra w gondoli mimo,ze z niej wyrósl juz z dobre 2 miesiace temu powinnam zmienic na spacerówke,ale jakos w tej gondoli cieplej, a maly i tak od razu zasypia na spacerze, wiec mu to nie przeszkadza,
co do rozwoju : moj Kacper posadzony tez posieddzi sam tylko go interesują bardzo jego nogi wiec czesto leci do przodu ,żeby ugryść nozke a co :-D
raczkowac chyba tez nie beddzie bo nie cierpi lezec na brzuchu jak juz lezy to troche popelza i tyle,
obracac się tez obraca z brzucha na plecy,najczesciej bo przeciez sam z pleców na brzuch sie nie obroci jak on tak nie lubi lezec, no ale czasem tylko pokazuje,ze umie.Poza tym bardzo wysoko podnosi głowkę, i jak się lekko czegoś zlapie n.p kołdry to juz siedzi, no i jeszcze bardzo ladnie je z łyzeczki wlasciwie od poczatku, powoli pije z kubeczka, jeszcze gdyby przesypial cale noce [marzenie]
zawsze sie jeszcze obudzi z 2 razy na mleczko, nie popuszcza.i chyba juz nie pamietam wiecej, wiem jedno zmienia się z dnia na dzien czasem mnie az zaskakuję.

maxwell - i co lepiej sie jeździ ? z blokowanymi kołami ?
olcia - a pamietasz w jakim wieku (miesiacach) twoj mały zaczął raczkowac ?
u nas chyba idzie 4 ząb bo nataniel dzwiandowaty sie zorbil teraz spi po zjedzneiu słoika ;>

maxwell - i co lepiej sie jeździ ? z blokowanymi kołami ?
olcia - a pamietasz w jakim wieku (miesiacach) twoj mały zaczął raczkowac ?
u nas chyba idzie 4 ząb bo nataniel dzwiandowaty sie zorbil teraz spi po zjedzneiu słoika ;>

Jasne że pamiętam :tak: miał dokładnie 8 miesięcy :tak:

Adddaaa, Bartek nadal budzi się w nocy :sorry2: czasami nawet kilka razy :baffled:

Cześć dziewczyny po jakże króciutkim weekendzie:-:)-):tak:..
Moja Marysia skończyła dzisiaj dwa miesiące:szok::-D, ależ to zleciało..:-)
Kasiurek - popróbowałam z tymi kołami i faktycznie o niebo lepiej:-):-) Dzięki za radę:tak:..
Kiedy skończy się ten mróz??:-(

Adddaaa mój też się budzi w nocy czasem nawet po dwa razy i mam dość :baffled: ile bym dała żeby porządnie się wyspać bez wstawania, no ale może niedługo.

Maxwell oj nam też weekend szybciutko zleciał, a kolejny dopiero za 5 dni :cool:

reklama
Hej dziewczyny:-), pamiętacie Wasze pierwsze okresy po porodzie?
Bo mój jest taki jakiś dziwny, bardzo skąpy i (na szczęście) bezbolesny..w nocy w ogóle nic nie cieknie..:baffled::szok::sorry2:..No i dostałam równo 8 tygodni od porodu..

Co u Was słychać kochane?:-)

Do góry