maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Właśnie dziewczyny, piszcie, ja także skorzystam:-):-):-)..w takim razie mysle ze za ok 2 miesiace się wybierzemy,
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy waszym maluchom wyszly pierwsze zęby??Bo KACPER ma 6m-cy i jeszcze nie ma,już tak długo mu wychodzą i biedny się tak meczy, caly czas się meczy, w nocy spac nie moze, ma takie biale kropeczki na dziaslach, przez to lapie wszystkie chorobska,
i jeszcze kiedy Wasze bmaluchy zaczaely siedzieć ( posadzone i gdy same się podnosiły) no i kiedy zaczely raczkować ?Musze Was trochę pomeczyć
Moja Maryśka nie cierpi leżeć na brzuszku..od razu wrzeszczy, jakby ją ze skóry obdzierali:-(..tak że ćwiczę z nią w pionie trzymanie główki..
Ollcia, a Dyś już też zaliczony?:-)Chodzicie dalej na basen z Bartusiem?
Ale się wczoraj wkurzyłam..byliśmy zapisać małą do kancelarii parafialnej na chrzest w marcu..Mój Sebastian jest po rozwodzie, więc oczywiście są szopki..Ochrzczą nam ją, ale nie na zwykłej mszy chrzcielnej, tylko po innej mszy - "po cichu" - bo do tego się to sprowadza....a na kolędzie nie mieli żadnych obiekcji co do naszej wiary czy coś i żeby kopertę wziąć..masakra!! Sorry, jeśli kogoś obraziłam, ale jestem wściekła..bo czemu jest winne dziecko, że jednemu z rodziców coś przedtem nie wyszło w życiu??