reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Cześć dziewczyny :tak:
Bartek szczepienia przechodzi dobrze, zawsze jest trochę marudny w ten dzień, ale da się wytrzymać :tak: A jak Marysia przechodzi szczepienia?
Maxwell ja też jestem z lutego :-D
Marysia w tamten czwartek była na swoich pierwszych szczepieniach (nie licząc tych szpitalnych);-), no i powiem Ci, że byłam bardzo pozytywnie zaskoczona, ponieważ pielęgniarka, która szczepiła trochę postraszyła nas, że może być gorączka, marudzenie i ciężka noc:baffled:, a tu Marysia niedojże, że nie płakała za bardzo przy tym szczepieniu (tylko w samym momencie ukłucia), to w domu zachowywała się, jakby szczepienia w ogóle nie było:-):-)..zero gorączki, zero marudzenia, nawet nie wiedziałam, gdzie mam smarować jej te uda alantanem (poleconym prze pielęgniarkę):-):-)
A z którego lutego Marzenka jesteś? Ja z 20-tego..

Zaliczyłam dzisiaj pierwszy samodzielny spacer wózkiem po śniegu - masakra pchanie wózka po tej brei śnieżnej:wściekła/y::tak:..

reklama
witam was dziewczyny, troche mnie nie bylo, teraz oboje z kacperkiem jestemy chorzy :wściekła/y::wściekła/y:
masakra, moj przyszedl jednego dnia z pracy z temp.40C nastepnie zarazil sie Kacper potem ja, maly dostaje antybiotyk i jest juz niebo lepiej, ja wczoraj tez mialam ponad 40C katar,bole miesni, bol gardla itd, na szczescie dzis juz ok ch0odz katar został.
Poza tym maly rosnie jak na drozdzach wazy nie cale 9kg, i czesto mnie az zadziwia!
Musze nadrobić Was troche i obiecuje poprawe!!! bede Was czesciej odwiedzac:tak:buziaki!!

Adddaaa dużo zdrówka dla was :tak:

Maxwell ja jestem z 22 lutego :-D A co do pchania wózka na naszych chodnikach to jeden koszmar :wściekła/y:

A my wczoraj znowu na górkach. Tym razem zjeżdżałam ze starszakiem na sankach, mówię wam ale jazda :rolleyes: Jak wyskoczyliśmy na sankach to dzisiaj boli mnie pośladek od lądowania :sorry2:Ale było naprawdę fajnie.

Hej dziewczyny:-)
Ja to na pójście do fryzjera bez szans:-(..ale była wczoraj moja mama i mi zafarbowała, więc czuję się trochę lepiej bez odrostów:-D:-D:-D..
Ollcia, to może na NK wklej nową fryzurkę? Albo może tez Ci dam maila?..:tak::-)

Maxwell , możesz dać :-D nad nk pomyślę ;-)

Adddaaa, zdróweczka dla całej rodzinki :blink:

Marzenka, fajne takie zabawy :tak: powrót do dzieciństwa :-D

my dzisiaj jedziemy do bawialni Frajda, porównamy z fiku miku, a później sprawdzimy jeszcze Dyś i będziemy jeździć tam gdzie jest najfajniej.
W zimne/ deszczowe dni będziemy mogły się spotkać w takich bawialniach :tak:

Hej:-) My już po spacerku - normalnie się rozkręcam na tym polu:tak::-D..
Namówiłam tez mojego mężusia na zakup orbitreka, nie wiem, jak go w domu pomieścimy (zaś dodatkowy grat), ale stwierdziłam, że większe szanse, że na nim poćwiczę niż pójdę na siłownię..:tak:
Adddaaa, zdrówka życzę, kuruj się i swoje maleństwo:tak::-)..
Ollcia, mianujemy Cie naszą Testerką Bawialni:-):-)..Ale w sumie masz rację, przynajmniej będzie wiadomo, gdzie najlepiej z maluchami się bawić..
Marzenka, mój tata jest z 22 lutego:tak::-D..a z tymi zabawami jesteś niezła:-)..
Choć - ostatnio moja mama mi opowiadała, jak poszła z synem mojego bracika - Kamilkiem (3,5 roku), na sanki - i też zjeżdżała z nim..:-)Więc luzik..
Buziaki kochane

Ollcia - a od kiedy mozna chodzic z maluchem do takich bawialni?? bo ja bym najchetniej Kacpra tam juz zabrala!!:-D:-D:-D:-D
a dzis juz u nas niebo lepiej, to chyba dzieki Wam:-D:-Dtak nam tego zdrówka zyczycie!! a my bierzemy calymi garsciami :tak:

No i pobawione :tak: we Frajdzie też jest fajnie :tak: więcej miejsca do biegania, choć w Fiku MIku więcej zabawek dla najmłodszych.. hmmm... sama nie wiem gdzie lepiej :-D we Frajdzie są też gry planszowe dla dorosłych w które można grać gdy dzieci się bawią, no ale to dzieciaczki muszą być większe. No i w Fiku Miku ta sala dla najmłodszych jest osobno, a we Frajdzie nie. No mam nadzieję że Dyś rozwiąże wątpliwości :-D

Adddaaa, myślę że najlepiej aby maluszek już chodził :tak: i to chyba wystarczy :tak:

taniocha :tak::tak: 6-10 zł za godzinę ( zależy gdzie, w jaki jedzień i o której ), oczywiście tylko za dzieciaczka, rodzice nie płacą :tak::tak: w sumie myślę że jak Kacperek będzie już raczkował i chodzil za rączki to do Fiku Miku spokojnie możesz się wybrać :tak:

reklama
w takim razie mysle ze za ok 2 miesiace się wybierzemy,
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy waszym maluchom wyszly pierwsze zęby??Bo KACPER ma 6m-cy i jeszcze nie ma,już tak długo mu wychodzą i biedny się tak meczy, caly czas się meczy, w nocy spac nie moze, ma takie biale kropeczki na dziaslach, przez to lapie wszystkie chorobska,
i jeszcze kiedy Wasze bmaluchy zaczaely siedzieć ( posadzone i gdy same się podnosiły) no i kiedy zaczely raczkować ?Musze Was trochę pomeczyć :tak::-p

Do góry