reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

nic się nie wyjaśniło, laska sie nie odzywa, negatywów przybywa, no po prostu oszustka jakaś :wściekła/y:

a ta siłownia wygląda bardzo fajnie :tak:
Czyli narobiła sobie 100% pozytywów, a teraz "zbiera żniwo":wściekła/y::no::no:..masakra - jak ludzie mogą być tak nieuczciwi??

Tak tez myślę sobie z tą siłownią, ze po nowym roku chyba się zapiszę - fajnie, że trener podpowie zestaw ćwiczeń, no i..masaże są;-)

Ja urodzilam wlasnie w 38t.c 10 dni przed terminem;-)żeby przyspieszyc caly czas glasakam brzuszek, az robił się twardy,i latałam w spzitalu po schodach ;-)powodzenia, a z meczeniem męża, to niewiem może lepiej nie ryzykować
heh ale ponoć jest jeszcze inny sposób tzn,tak mówila położna tzn ssanie sutków to powoduje uwalnianie się oxtycyny,która powoduje skurcze macicy,ja tam w to nie wierze ale spróbować mozna nie masz nic do stracenia:-D:-D:-D:-D
Dzięki Adddaaa za dobre rady - popróbuję:-):-)
Udanej wizyty znajomych:-)

reklama
ollcia gratuluję 4 ząbka:-)

maxwell skoro czop już odszedł to z seksem bym się powstrzymała,ale pieszczoty (zwłaszcza piersi-przyspiesza się poród:tak:) są wskazane:laugh2:
Inne metody przyśpieszenia akcji:dłuuuuugi spacer:-),gorąca kąpiel(niewskazana dla kobiet w ciąży bo .....przyspiesza poród;-:laugh2:)

dziękujemy za gratulacje i już chwalimy się piątym ząbeczkiem :-D:tak:

wracając do allegro... w sobotę napisałam tej lasce że do poniedziałku ma czas na decyzję czy oddaje kasę , wysyła towar czy mam iść na policję. I jeszcze jej napisałam że może być pewna że tak tego nie zostawię. I w końcu w poniedziałek rano dostałam od niej smsa :szok: że wysyła paczkę priorytetem :szok:
no chyba się przestraszyła że naprawdę pójdę na policję :sorry: oczywiście nie miałam zamiaru bo policja i tak nic w tej sprawie by nie zrobiła. No teraz czekam czy faktycznie paczka wyslana czy kolejna ściema.

Co do przyspieszania porodu to u mnie niestety nic nie działało, ani molestowanie mężusia, ani pieszczoty piersi, ani chodzenie po schodach... nie było mi dane nawet poczuć skurczy.

Witam wszystkie mamusie, dziś w zabrzu w szpitalu na Traugutta urodziły się trojaczki dwie dziewczynki i chłopak, pewnie jutro o tym bedzie nieco głosniej;-)
podziwiam takie matki :-Dmójemu synkowi musze poswiecac 99% reszta to sprzatanie itd, dla siebie nie mam wlasciwie czasu a co jakbym miała trójkę takich Kacperków :-D

Witam wszystkie mamusie, dziś w zabrzu w szpitalu na Traugutta urodziły się trojaczki dwie dziewczynki i chłopak, pewnie jutro o tym bedzie nieco głosniej;-)
podziwiam takie matki :-Dmójemu synkowi musze poswiecac 99% reszta to sprzatanie itd, dla siebie nie mam wlasciwie czasu a co jakbym miała trójkę takich Kacperków :-D

oszalałabym :-D

Cześć kochane:-)..myśmy właśnie wrócili z urodzin od mojej mamy - rodzice namówili nas na nockę u nich..Z Leszczyn bym miała bliżej do Rybnika, ale Marysia jest uparta i trzyma się dzielnie;-) w swoim M1:tak:..
maxwell skoro czop już odszedł to z seksem bym się powstrzymała,ale pieszczoty (zwłaszcza piersi-przyspiesza się poród:tak:) są wskazane:laugh2:
Inne metody przyśpieszenia akcji:dłuuuuugi spacer:-),gorąca kąpiel(niewskazana dla kobiet w ciąży bo .....przyspiesza poród;-:laugh2:)
Seeya, niestety w tą pogodę spacer jakoś mnie odstrasza..kąpiele gorące na razie nie pomagają:-(, pieszczoty też nie - chyba, że za mało się Seba stara:-D:-D..
Moi rodzice mieszkają na piątym pietrze bez windy, ale i schody nic nie dały:-(..
Ale jazda:-)!!! Jakoś nie umiem sobie wyobrazić takiej sytuacji..ech..a czujecie, jak kobiety rodzą 6- lub 8-raczki??:szok::szok::szok: to dopiero niezła jazda:-)..
żyjecie?

co słychać?
my dzisiaj byliśmy w kinie na 2012:tak:
Fajny ten film?? Pewnie katastroficzny?:cool2:

A ja od rana kontuzjowana:-( pół pleców mnie boli i nic podnieść ani nawet się położyć:no: dzis będę chyba spała na siedząco,bo nie wyrobię:-(
dobrze chociaż że Damianek juz jest duży i wszystko sam potrafi:-) a czego nie umie to tatuś zrobi:-p

maxwell widocznie jeszcze nie czas na Marysię:-)

Maxwell, a gdzie mogłoby być dzidzi lepiej niż w brzusiu mamy? Tak ciepło, miło i bezpiecznie :tak:

film super :tak: no i masz rację - katastroficzny ;-) polecam :tak:

Seeya, a co to się stało z Twoimi pleckami? Nie zazdroszczę, przez jakiś czas miałam straszne bóle kręgosłupa i w końcu moja lekarka przepisała mi tabletki, które mi pomogły. Mam wziąć do końca opakowania i zobaczymy co dalej.
Zdrówka życzę.

reklama
A ja od rana kontuzjowana:-( pół pleców mnie boli i nic podnieść ani nawet się położyć:no: dzis będę chyba spała na siedząco,bo nie wyrobię:-(
dobrze chociaż że Damianek juz jest duży i wszystko sam potrafi:-) a czego nie umie to tatuś zrobi:-p
Biedna:-:)-(..to gdzieś się tak urządziła?? Życzę zdrówka!!:tak:
Maxwell, a gdzie mogłoby być dzidzi lepiej niż w brzusiu mamy? Tak ciepło, miło i bezpiecznie :tak:

film super :tak: no i masz rację - katastroficzny ;-) polecam :tak:

Seeya, a co to się stało z Twoimi pleckami? Nie zazdroszczę, przez jakiś czas miałam straszne bóle kręgosłupa i w końcu moja lekarka przepisała mi tabletki, które mi pomogły. Mam wziąć do końca opakowania i zobaczymy co dalej.
Zdrówka życzę.
W sumie masz rację Ollcia, jak patrze za okno, to aż mnie bierze jakaś depresja:-(..a tak w ogóle to jakaś taka się czuję dzisiaj naplompana:eek::confused2::confused2:..mamy wieczorem wizytę u mojej ginki w szpitalu - ma dyżur, ciekawa jestem, co powie..:cool2:

Do góry