reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

My po szczepieniu :-D
Mały waży 9125 :szok: ale klocuszek, no i muszę się pochwalić że dzielnie zniósł kucia w dwa udka :happy2:
a co tu taka cisza ?

brawo dla dzielnego Bartusia :tak:

Cześć dziewczyny:-)..
Po wizycie wszystko ok:tak:.Mała "przytyła do 2800g.. Rozwarcie mam na jeden palec, czopa śluzowego już nie ma, a po KTG tez ok - mała się wyszalała przy tym badaniu - na 25 min badania, ona pokopała mnie jakieś 24 razy:-D:-D..cwaniara mała:-)..ale na razie macica bez skurczów..z tego, co mi powiedziała doktorka, to akcja może się zacząć w każdej chwili, ale i może za parę dni:-D..więc czekamy..

Niestety, jak się Seba dowiedział, że jest już rozwarcie na jeden(!!) palec, to powiedział, że mam sobie wybić z głowy sex:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:..

ooo, to teraz czekamy na Marysię :tak:

no jak to Ci odmówił :wściekła/y: powiedz mu , że kobiecie ( szczególnie w ciąży ) się nie odmawia :tak:

my cierpimy, idą nam dwa kolejne ząbeczki :dry:

reklama
Mój synuś marudny od rana,katarek ma i się nie wyspał:-(

Maxwell powiedz mężowi, że pieszczotki i takie tam inne;-) mogą przyśpieszyć pojawienie się Marysi,a i tobie przed porodem przyda się trochę czułości:-)
Ja przed porodem wypróbowałam wszystkie metody(prawdziwe i nie) przyspieszania akcji:-)Niektóre podziałały:tak:

Ollcia spróbuj dać małemu Viburcol jak bardzo cierpi przy ząbkach.jest fantastyczny:-)

Uściski dla cierpiącego maluszka :-D
Ollcia a co u ciebie słychać?
My znikamy na ćwiczonka i jakiś spacerek od trzech dni :tak:

długi spacerek :-D

Ollcia spróbuj dać małemu Viburcol jak bardzo cierpi przy ząbkach.jest fantastyczny:-)

daję, daję, ostatnio sama go którejś mamusi tutaj polecałam :tak: a jak jest bardzo źle to podaję małemu połowę dawki Ibufenu ( bo on jest też przeciwbólowy ) i szczerze to on najbardziej nam pomaga.

A ja jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: Zostałam oszukana na Allegro. Kupiłam małemu zestaw firmowych ciuszków, zapłaciłam i ani towaru ani pieniędzy. Wcześniej ten sprzedawca miał same pozytywy, dzisiaj patrzę a od wczoraj doszło 5 negatywów :no::wściekła/y: od ludzi którzy też zapłacili i echo :eek: nie odbiera telefonu, nie odpisuje na maile, smsy... :eek: uhhh

Witam i ja w ten niedzielny poranek:-D mój mały też ostatnio marudzi bo zaczeło się u niego ząbkowanie, dziąsła ma bardzo napuchnięte, płacze,marudzi,wszystko wklada do buzi, widać,że ząbek jest już blisko ale to pewnie jeszcze potrwa....
Nic lece sprzatac bo wkoncu przyjda do mnie znajomi, przynajmniej nie bede sie kolejny dzien nudzic:tak:
POZDRAWIAM WAS CIEPLO ;-)

Ollcia, gratuluję kolejnego ząbka u Bartusia:tak::-D..
A co z tym nieuczciwym sprzedającym z Allegro? Odezwał się?:wściekła/y::wściekła/y:..mam nadzieję, że wszystko się pozytywnie wyjaśni:confused::sorry2:..

Adddaaa - trzymam kciuki za Twojego ząbkującego maluszka i żeby go nie bolało:-(..
Seeya, to zdradź mi te metody;-), które wg Ciebie pomogły,bo szczerze mówiąc już brak mi cierpliwości..wiem, że jeszcze dwa tygodnie wg okresu do terminu, ale..ja już chciałabym być "po"..:-:)-(
Mężusia udało mi się przekonać:cool2:, choć tak nie do końca..bo gdzieś poczytał, że jak już odejdzie ten czop śluzowy, to lepiej nie ryzykować całkowitym stosunkiem..nie wiecie jak to jest naprawdę?:confused::confused:

Marzenka, a co u Ciebie?? Jak po spacerku i ćwiczonkach?:-);-)

A tak poza tematem - słyszałyście o otwarciu siłowni tylko dla kobiet tu u nas na Grunwaldzkiej?:-)
Czyli gdzie nas znajdziesz: siłownia Strefa tylko dla kobiet w Zabrzu

Ollcia, gratuluję kolejnego ząbka u Bartusia:tak::-D..
A co z tym nieuczciwym sprzedającym z Allegro? Odezwał się?:wściekła/y::wściekła/y:..mam nadzieję, że wszystko się pozytywnie wyjaśni:confused::sorry2:..

A tak poza tematem - słyszałyście o otwarciu siłowni tylko dla kobiet tu u nas na Grunwaldzkiej?:-)
Czyli gdzie nas znajdziesz: siłownia Strefa tylko dla kobiet w Zabrzu

nic się nie wyjaśniło, laska sie nie odzywa, negatywów przybywa, no po prostu oszustka jakaś :wściekła/y:

a ta siłownia wygląda bardzo fajnie :tak:

reklama
Ja urodzilam wlasnie w 38t.c 10 dni przed terminem;-)żeby przyspieszyc caly czas glasakam brzuszek, az robił się twardy,i latałam w spzitalu po schodach ;-)powodzenia, a z meczeniem męża, to niewiem może lepiej nie ryzykować
heh ale ponoć jest jeszcze inny sposób tzn,tak mówila położna tzn ssanie sutków to powoduje uwalnianie się oxtycyny,która powoduje skurcze macicy,ja tam w to nie wierze ale spróbować mozna nie masz nic do stracenia:-D:-D:-D:-D

Do góry