reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Ollcia - sorrrrrki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)..ale może drugi będzie Mateuszek;-)..
Oczywiście miałam na myśli Bartusia:-)..ale ja już tak ostatnio mam, że non stop coś mylę, zapominam itp..

dobra, dobra, wybaczone :-D

Mieszkam niedaleko ulicy Matejki.
W Zabrzu nie polecam dr Mizgały. Powodów mam wiele. Obecnie jeździmy z dzieciątkami do Katowic ale tu też beznadzieja. Chciałabym zapisać się do jakiejś zabrzańskiej przychodni ale chcę na dzieciach testować kolejnego lekarza.

ooo, to blisko mnie mieszkasz :tak::tak:
Co do lekarzy to ja z naszej pediatry jestem naprawdę zadowolona i najważniejsze że Bartek ją lubi :tak:

ja moge polecic pediatre mojego kacpra, to jest doktor stanislaw ronczkowski, przyjmuje w przychodni vademecum na zaborzu, jest z niego naprawde super lekarz bardzo przejmuje sie swoimi pacjentami itd,

Glos Zabrza i Rudy Slaskiej a tu o zabrzanskich trojaczkach:-D

ja moge polecic pediatre mojego kacpra, to jest doktor stanislaw ronczkowski, przyjmuje w przychodni vademecum na zaborzu, jest z niego naprawde super lekarz bardzo przejmuje sie swoimi pacjentami itd,

czy pan doktor daje prywatny nr telefonu? czasem jest jakis problem z dziecmi wieczorem albo w weekend

sithia witaj w naszym gronie:-)
Ja nie narzekam na moich pediatrów - z przychodni na Koperniku,dr Śliwa- stary ale wie co robi,i dr Scholz - miła i kompetentna lekarka:tak: Nie było sytuacji żeby źle poradzili,a jak Damian był malutki to często u nich bywałam;-)

Z plecami lepiej,jutro z młodym jedziemy do dentystki,znacie jakiś fajnych pedodontów? ja znalazłam tylko na Górze Św.Anny ale lekarka jest wredna,i chciałabym ją zmienić:wściekła/y:

czy pan doktor daje prywatny nr telefonu? czasem jest jakis problem z dziecmi wieczorem albo w weekend
powiem Ci,że nawet go oto nie pytałam:eek:własciwie ale bede w przyszlym tyg, na szczepieniu to napewno zapytam! Powiedz mi kiedy rodziłas i gdzie bo widze,że nasze pociechy mają tyle samo tzn.mój ma 3miesiace 3tygodnie i6dni :-D

powiem Ci,że nawet go oto nie pytałam:eek:własciwie ale bede w przyszlym tyg, na szczepieniu to napewno zapytam! Powiedz mi kiedy rodziłas i gdzie bo widze,że nasze pociechy mają tyle samo tzn.mój ma 3miesiace 3tygodnie i6dni :-D

rodziłam 15 lipca w Świętochłowicach. Na Traugutta byłoby bliziutko ale ten szpital w Świętochłowicach polecił mi mój gin :-)

Hej,ja po wizycie u lekarza no i mamy poczatek oskrzeli.Sithia ja też rodziłam w Świętochłowicach tyle ze w kwietniu.Piszę taka trzcionka bo system ledwo zipie. Wczoraj były naprawy a dzisiaj ledwo sie uruchomił. Szkoda gadać

rodziłam 15 lipca w Świętochłowicach. Na Traugutta byłoby bliziutko ale ten szpital w Świętochłowicach polecił mi mój gin :-)
no a ja 16 lipca :) na traugutta bo tam pracuje mój lekarz ;-)ile wazy twoja córka i ile mierzy :)?
czyli niedziela i poniedzialek wypadaja mini urodzinki naszych pociech ;-)

reklama
Do góry