reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Cześć.
U nas kolejny dzień w domu, starszy ma gorączkę, a młodszy marudzi :sorry: Jutro idziemy na szczepienie, ciekawe ile waży mój klocuszek.
Ollcia u nas Mateusz dosyć szybko korzystał z nocnika, a po 2 miesiącach był wielki bunt i nici z całej nauki. Tak na dobre to korzystał dopiero po roku. No i później wszędzie w gości nosiliśmy nocnik.
Życzę udanej nauki!
Maxwell a ty nadal w dwupaku?

szybko, czyli ile miał Mateuszek?
Zdrówka dla starszego i pogody ducha dla młodszego synusia :tak:

Cześć dziewczyny:-)..
Tak, ja nadal w dwupaku:tak:..dzisiaj jedziemy na wizytę i na to KTG- zobaczymy, co będzie się działo..w sumie jeszcze trochę dni mi zostało:-)..Ale od jutra zaczynam "molestować" mojego mężusia:-D:-D..

powodzenia :tak: i na wizycie i w molestowaniu :-D:-p

pogoda do kitu :no: normalnie nic się nie chce, położyłabym się pod kocykiem z książką, ale niestety :sorry2:

reklama
witam i ja:tak:ale nam sie pogoda zepsuła,dziś rano było białojak sie obudziłam:blink: zimno jak ...
w ogóle złapała mnie chyba jesienna chandra :-(jakoś tak monotonnie się zrobiło bo ani z małym iść na spacer.Tylko cały czas siedzę w domu.Czuję się jak jakiś odludek.. mój do pózna w pracy.. w weekendy studiuje... a ja caly czas sama z małym :-(nawet nie mam się z kim podzielić nowymi dokonaniami synka.. ehh dobrze,że jest internet:blink:
Maxwell a torba do szpitala już spakowana?:tak:

w ogóle złapała mnie chyba jesienna chandra :-(jakoś tak monotonnie się zrobiło bo ani z małym iść na spacer.Tylko cały czas siedzę w domu.Czuję się jak jakiś odludek.. mój do pózna w pracy.. w weekendy studiuje... a ja caly czas sama z małym :-(nawet nie mam się z kim podzielić nowymi dokonaniami synka.. ehh dobrze,że jest internet:blink:

nie ty jedna się tak czujesz:-( zwłaszcza jak pogoda jest do d...:-p

ollcia mój synuś zaczął dosyć późno korzystac z nocnika:zawstydzona/y: miał ponad 2 latka,wcześniej za bardzo go to stresowało i sikał albo przed nocnikiem albo jak z niego wstał:-) nie pomagały pochwały,ani melodyjka(w końcu ją wymontowałam bo nie sikał tylko pryskał wodą i już grało;-)).
Nadszedł właściwy czas, sam usiadł i zrobił co miał zrobić :-)

Seeya, no tak, każde dziecko ma swój czas i porę :tak:

do mnie przyszła dzisiaj @ i strasznie boli mnie brzuszek :-(

Maxwell, jak po wizycie?

Marzenka, powodzenia na szczepieniu.

Cześć dziewczyny:-)..
Po wizycie wszystko ok:tak:.Mała "przytyła do 2800g.. Rozwarcie mam na jeden palec, czopa śluzowego już nie ma, a po KTG tez ok - mała się wyszalała przy tym badaniu - na 25 min badania, ona pokopała mnie jakieś 24 razy:-D:-D..cwaniara mała:-)..ale na razie macica bez skurczów..z tego, co mi powiedziała doktorka, to akcja może się zacząć w każdej chwili, ale i może za parę dni:-D..więc czekamy..
powodzenia :tak: i na wizycie i w molestowaniu :-D:-p
Niestety, jak się Seba dowiedział, że jest już rozwarcie na jeden(!!) palec, to powiedział, że mam sobie wybić z głowy sex:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:..
Maxwell a torba do szpitala już spakowana?:tak:
Torba spakowana już chyba ze dwa tygodnie temu - mój miał ciśnienie na to:-D:-D..
Musiałam sie spakować:-p
hahah, Bartek jak zobaczył rano że na dworze leży coś białego otworzył buzię ze zdziwienia i tylko powtarzał "to to? to to?" ( czyli 'co to' po Bartusiowemu :-D )
Musiał rozkosznie wyglądać Bartuś..:-) Zima się zbliża dużymi krokami - niestety..

Hej
U nas Mateusz dalej z gorączka i zostaje z babcia w domku, a my śmigamy zaraz się szczepić :tak: Mam takiego lenia, że szok :dry:
Maxwell super że ok, teraz pozostaje najgorsze czyli czekanie kiedy. Pomęcz męża to możliwe że będzie szybciej ;-)
Ollcia Mateusz był w podobnym wieku jak twój Bartuś i korzystał z nocnika, a później po ok 2 miesiącach coś mu się odwidziało i nie chciał. No i zaczynaliśmy naukę po raz drugi :sorry2: Aż się wkurzyłam wyjęłam pampersa założyłam zwykłe majtki i jak zsikał sie kilka razy tak nocnik szybciutko się przypomniał :tak:
Kochana łączę się z tobą w bólu mnie boli lewa łopatka aż nie mogę ruszać ręką :no:
Adddaaa takie siedzenie w domu dobija i doskonale cię rozumiem. Ja też czasami mam dość:zawstydzona/y: No ale potem przychodzi dzień i wszystko przechodzi :-D Głowa do góry będzie dobrze.
Ok zmykam

My po szczepieniu :-D
Mały waży 9125 :szok: ale klocuszek, no i muszę się pochwalić że dzielnie zniósł kucia w dwa udka :happy2:
a co tu taka cisza ?

Macie coś na poprawę humoru::-D
DZIEWICA POSPOLITA - Roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu.

STARA PANNA - Roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim.

KOCHANKA - Roślina kwitnąca pasożytnicza z gatunku motylkowatych.
Z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do hodowli domowej.
Rozkwita nocą.

ŻONA - Pożyteczne zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe,
ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna
przynosząca duże korzyści.

ROZWÓDKA - Należy do owadów występujących w dużych ilościach,
znana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju,
samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu zwłaszcza w kieszeni.

WDOWA - Wierzba z gatunku płaczących, szybko próchniejąca.

KAWALER - Ptak przelotny, dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do chwycenia w sidła.

STARY KAWALER - Grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą

MĄŻ - Zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem. __________________

reklama
Do góry