reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hmm jeżeli ten masaż naprawdę wyszczupla to warto dać te 80 zł:tak: może w Zabrzu też gdzieś takie robią.Trzeba by było się dowiedzieć:-)

tak, tylko że mi ta masażytka powiedziała, że jeśli ma być widoczny jakiś efekt to trzeba by chodzić 2-3 razy w tygodniu :sorry: no i najlepiej połączyć to z jakimiś ćwiczeniami i dietą :sorry:
powiedzmy że chodziłoby się 2 razy w tygodniu, to miesięcznie wychodzi prawie 700zł :eek: a to już sporo :no::confused2::eek:

reklama
to chyba już lepiej żeby mnie mąż pomasował:-D zawsze mozna spalić te 300 kcal w przyjemny sposób:tak:
Ja też się pd tym podpisuję:-):-) Sposób tańszy i na pewno skuteczniejszy;-):-D:-D..
Kurcze, chyba odlecę z tym katarem:wściekła/y::wściekła/y:..cały nos już mnie boli..na nic inhalacje, ani herbatki z miodem i cytryną..chyba swoje trzeba odcierpieć:-:)-(..
A co u Was, dziewczyny? Jakie plany weekendowe?;-)

helu ;-)
my już po baseniku, teraz Bartek kima , a ja zaraz sobie kawusię zrobię i jakieś śniadanko wszamam :tak:
na szczęście wczoraj z mężusiem posprzątaliśmy więc dzisiaj mam luzzz :-D
Jutro chyba wpadną do nas znajomi z którymi nie widzieliśmy się 2 lata :szok:

Maxwell, oby katarek jak najszybciej Cię opuścił, zdróweczka.

Witam baaaaaaaaaaardzo dawno sie nie odzywalam , wlasciwie to zaczelam pisac jakos na poczatku ciazy, a teraz moj synek ma juz 3-mce,wiec na pewno nikt mnie nie pamieta. wiec zaczne od poczatku mam na imie Ada mam 20 lat i 3-miesiecznego synka Kacperka. Ciazy nie planowalam ale teraz jestem najszczesliwsza mamusią na swiecie :-Dmam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

reklama
Witam baaaaaaaaaaardzo dawno sie nie odzywalam , wlasciwie to zaczelam pisac jakos na poczatku ciazy, a teraz moj synek ma juz 3-mce,wiec na pewno nikt mnie nie pamieta. wiec zaczne od poczatku mam na imie Ada mam 20 lat i 3-miesiecznego synka Kacperka. Ciazy nie planowalam ale teraz jestem najszczesliwsza mamusią na swiecie :-Dmam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona;-)

Cześć Ada!!!Fajnie, że do nas dołączyłaś:-):-)..To nasze dzieciaczki będą w porównywalnym wieku, bo moja dzidzia jeszcze troszeczkę i też już będzie razem z nami:-D:-D..

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry