reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Ollcia, tak w ogóle - to trzymaj się jutro:tak::tak::tak:..żeby Cie nie bolało u tego dentysty - jak coś, to chwyć go tak, żeby poczuł, że sprawia Ci ból:-p:-p:eek::-):-)

nie omieszkam :-D

No cóż,mój łobuziak już się nie kwalifikuje do multikina Baby:-)

z powodu łubuzowania czy mają jakieś ograniczenia wiekowe? :sorry:

aleee dzisiaj ładna pogoda :tak: może uda mi się zaliczyć chociaż krótki spacerek z mężowym i Bartkiem jak się mały obudzi :tak:

Multikino baby to oferta dla mamuś z maluszkami do 1 roku życia,tak gdzieś czytałam:-p mój łobuziak kwalifikuje sie juz na normalne seanse,ale wole mu puszczać bajki w domu,wiadomo długo nie usiedzi na miejscu,nawet jakby bajka była super extra:-)

cooo, nikt dzisiaj tu nie zagląda? :sorry:

ja zaliczyłam dentystę i dałam radę pojechać jeszcze na masaż :tak: odchudzający ;-)

Kurcze:wściekła/y::wściekła/y: rozłożyło mnie..jednak zaraziłam się od mężusia:-:)-:)eek::-:)-(..

Czyli Ollcia, nie było tak źle u dentysty?:-)
No i właśnie, gdzie robią takie masaże..pewnie potem mi się przydają namiary:-D:-D

Multikino baby to oferta dla mamuś z maluszkami do 1 roku życia,tak gdzieś czytałam:-p mój łobuziak kwalifikuje sie juz na normalne seanse,ale wole mu puszczać bajki w domu,wiadomo długo nie usiedzi na miejscu,nawet jakby bajka była super extra:-)

oooo, nie wiedziałam, to muszę się spieszyć - mam tylko 2 miesiące czasu ;-)

a gdzie takie masaże robią?:-)

mnie zabrała siostra na masaż do Chorzowa do takiego fitness klubu :tak:

Kochana, żeby nie wklejać za każdym razem suwaczka wejdz w Ustawienia ( na górze ), po lewej stronie kliknij w "edytuj sygnaturę", później w tym środkowym okienku Edytuj sygnaturę wklej link z suwaczkiem i na dole "zapisz sygnaturę" :tak:.

Kurcze:wściekła/y::wściekła/y: rozłożyło mnie..jednak zaraziłam się od mężusia:-:)-:)eek::-:)-(..

Czyli Ollcia, nie było tak źle u dentysty?:-)
No i właśnie, gdzie robią takie masaże..pewnie potem mi się przydają namiary:-D:-D

ojej, dużo zdrówka dla Ciebie, Oleńko :tak:
co do masażu - jak wyżej, jak byście były zainteresowane to zapytam o dokładny adres :tak: tylko dosyć drogo jest - taki masaż 80zł :eek:

reklama
maxwell kuruj się,zdrówka życzę,wiadomo taka pogoda nie wiadomo co się przyczepi:-)

Hmm jeżeli ten masaż naprawdę wyszczupla to warto dać te 80 zł:tak: może w Zabrzu też gdzieś takie robią.Trzeba by było się dowiedzieć:-)

Do góry