reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam mamusie:) Dawno mnie tu nie było,więc się troszkę przypomnę:-D:
Mieszkam na Koperniku,mam 4 letniego synka,który wszedł w okres bycia okropnym:-(
Jest jakaś mamusia w okolicy chętna na spotkania?

reklama
Halo Seeya :tak:
Ja co prawda w okolicy Kopernika nie mieszkam, ale możemy się kiedyś spotkać na spacerku :tak: Marzenka i Maxwell też na pewno będą chętne :tak::tak:

Hej dziewczyny:-)
Seeya, Kopernik, to osiedle przy Multikinie?
Ja jeszcze na razie jestem "za" spacerkiem;-)..

no jak się pojawi Marysia to spacerki będą jeszcze bardziej wskazane :tak:

A Kopernik to jest za Multikinem, koło Multikina jest osiedle Skłodowskiej-Curie, później Hermisza i Kopernik na końcu, koło ronda jak się jedzie do M1 :tak:

ale paskudna pogoda dzisiaj :eek:

no jak się pojawi Marysia to spacerki będą jeszcze bardziej wskazane :tak:

A Kopernik to jest za Multikinem, koło Multikina jest osiedle Skłodowskiej-Curie, później Hermisza i Kopernik na końcu, koło ronda jak się jedzie do M1 :tak:

ale paskudna pogoda dzisiaj :eek:

Aaaa, kojarzę..:-) tam jest koło kościoła taki fajny plac zabaw:-)..

Bardzo paskudna:-(..Byłam dzisiaj rano w laboratorium z krwią i siuśkami..ludzi tradycyjnie masa:wściekła/y::wściekła/y:..myślałam, że tam zjadę - duchota nieziemska..jeden starszy facet w ogóle się nie przejął kolejką i poszedł sobie na początek:cool::cool:..
Ja jestem na takie manewry "za miękka":-D:-D..

I coś cicho u Marzenki:-(..chyba jeszcze nie ma kompa, albo cierpi na CHBC;-) (chroniczny brak czasu):cool2:

To ul.Piastowska:tak:
Własnie u mnie na osiedlu jest super plac zabaw,wiec zapraszam z dzieciaczkami-oczywiście jak będzie pogoda bo na razie to okropnie jest:-(

reklama
Do góry