reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

a później się dziwisz że dzidzia tak mocno kopie :-p kawa daje jej kopa, to i ona kopie , hahah :-D

Pewnie coś w tym jest:-p.. wczoraj, jak mi szurnęła w bok wieczorem, to potem nie chciała się w ogóle przesunąć i miałam wyciśnięty prawy bok - nic nie pomogło, ani gilgotanie, ani delikatne przesuwanie..:szok::szok:

Ollcia, a jak ząbek?

Ciekawe jak tam Marzenka z Bartusiem i ich rehabilitacją..

reklama
Maxwell, boli, bo to plomba przyszyjkowa wypadła :no:
Kochana, a gdzie chodzisz do szkoły rodzenia?

Mamy taką "szkołę na kółkach":-)..przyjeżdża do nas taka położna - Jola Tenczyk..znalazłam jej ogłoszenie na necie:cool2:..płacimy jej 300zł za 10 spotkań..no i możemy się umawiać, jak nam pasuje, a nie jak w zwykłych szkołach - trzeba byłoby się pod godziny ustawiać..Wtedy Seba musiałby się zwalniać z pracy..
A babka jest fajna, umie przekazać wiedzę i jest konkretna:tak:
Buźka

Słyszałaś dobre czy złe opinie?:-D:-D
Nie no, ja mogę ją z czystym sumieniem polecać..bo faktycznie jest dobra:-)
Udanego weekendu;-)

złych nie słyszałam, ale my akurat chodziliśmy do szkoły rodzenia na Trocera :tak:

jak tam weekendzik mija?

Marzenka pisała mi że w tym tygodniu ma mieć już kompa :tak::tak::tak:
no i Maxwell - pasuje jej data którą uzgodniłyśmy :tak:

aaa, zapomniałabym napisać że wczoraj na basenie Bartek pierwszy raz nurkował :-)

złych nie słyszałam, ale my akurat chodziliśmy do szkoły rodzenia na Trocera :tak:

jak tam weekendzik mija?

Marzenka pisała mi że w tym tygodniu ma mieć już kompa :tak::tak::tak:
no i Maxwell - pasuje jej data którą uzgodniłyśmy :tak:

aaa, zapomniałabym napisać że wczoraj na basenie Bartek pierwszy raz nurkował :-)

Myśmy na początku tez chcieli na Trocera, ale tam szkoła zaczyna się od 16.00, a Seba z pracy jest dopiero o 17.00, więc by się musiał zwalniać co tydzień..więc poszukałam takiej dojeżdżającej:-)..

Weekendzik - spoko;-)..wczoraj byliśmy u przyjaciół na parapetówie, dzisiaj byli znajomi ze swoja 2-letnią córeczką na kawie..właśnie pojechali do domciu:tak:..
Seba od razu poszedł na formułę 1, a ja czekam na taniec z gwiazdami:-):-) każdy ma jakiegoś hopla:-D:-D:-D..A Tobie jak mija weekend?
Fajnie, że Bartuś się nie boi wody i uwielbia te zajęcia:tak:..ciekawe, czy nasza tez polubi:-)..

Czyli przyszła środa (28.10) o 15.00 u mnie?:-):-) super;-)!!zapraszam!!

Myśmy na początku tez chcieli na Trocera, ale tam szkoła zaczyna się od 16.00, a Seba z pracy jest dopiero o 17.00, więc by się musiał zwalniać co tydzień..więc poszukałam takiej dojeżdżającej:-)..

Weekendzik - spoko;-)..wczoraj byliśmy u przyjaciół na parapetówie, dzisiaj byli znajomi ze swoja 2-letnią córeczką na kawie..właśnie pojechali do domciu:tak:..
Seba od razu poszedł na formułę 1, a ja czekam na taniec z gwiazdami:-):-) każdy ma jakiegoś hopla:-D:-D:-D..A Tobie jak mija weekend?
Fajnie, że Bartuś się nie boi wody i uwielbia te zajęcia:tak:..ciekawe, czy nasza tez polubi:-)..

Czyli przyszła środa (28.10) o 15.00 u mnie?:-):-) super;-)!!zapraszam!!

no, jasne :tak: spotkanko aktualne choćby się waliło i paliło :tak: wyjątkiem może być tylko ewentualne pospieszenie się na świat Marysi ;-):-D
co do weekendu to pół na pół, urodzinki dziadka się udały, za to dzisiaj samotne popołudnie bo mężowy do pracy na 14 :confused2: wróci pewnie za godzinkę.
I wkurzają mnie nasi sąsiedzi którzy mieszkają pod nami...:crazy: co tydzień mega impreza, chyba stado narąbanych kolesi śpiewa po pijaku przez pół nocy :wściekła/y::wściekła/y: i mi Bartka budzą :no::wściekła/y::eek::eek::eek::eek:

no, jasne :tak: spotkanko aktualne choćby się waliło i paliło :tak: wyjątkiem może być tylko ewentualne pospieszenie się na świat Marysi ;-):-D
co do weekendu to pół na pół, urodzinki dziadka się udały, za to dzisiaj samotne popołudnie bo mężowy do pracy na 14 :confused2: wróci pewnie za godzinkę.
I wkurzają mnie nasi sąsiedzi którzy mieszkają pod nami...:crazy: co tydzień mega impreza, chyba stado narąbanych kolesi śpiewa po pijaku przez pół nocy :wściekła/y::wściekła/y: i mi Bartka budzą :no::wściekła/y::eek::eek::eek::eek:

To super, że przyjedziecie:-):-)..
Rozumiem, że masz imprezowych sąsiadów:cool2:.. współczuję:tak:..myśmy mieli głośnego sąsiada nad nami, ale jakiś inny sąsiad go postraszył policją i chłopak się uspokoił:-D:-D..
Mojego S. rozłożył katar - biedactwo:-), najgorsze co może być, to przeziębiony facet:-D:-D..

reklama
To super, że przyjedziecie:-):-)..
Rozumiem, że masz imprezowych sąsiadów:cool2:.. współczuję:tak:..myśmy mieli głośnego sąsiada nad nami, ale jakiś inny sąsiad go postraszył policją i chłopak się uspokoił:-D:-D..
Mojego S. rozłożył katar - biedactwo:-), najgorsze co może być, to przeziębiony facet:-D:-D..

mój akurat przeziębieniami sobie głowy nie zawraca :tak: zawsze mówi że nic mu nie jest, tylko leci do apteki po teraflu i się sam leczy ;-)
no a co do sąsiada to jeszcze się doigra, ale nie teraz, jak się spotkamy to Ci wyjaśnię dlaczego :tak:

Do góry