reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

hej :-)

czuję sie już trochę lepiej i idziemy dzisiaj z mężusiem trochę potańczyć do klubu :tak::tak::tak: moja siostra miała wczoraj urodzinki i zarezerwowała w Vipie lożę dla znajomych. Mieliśmy nie iść, ale wczoraj moja mama powiedziała że możemy zostawić u nich Bartka więc idziemy :tak::-D:-D ale się cieszę :-D:-D nie byłam na żadnej imprezie od kwietnia 2008, tydzień przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży. Oczywiście bardzo długo nie będziemy, bo rano trzeba z Bartuniem na basenik jechać :tak:

Super:-D:-D:-D!!! To udanej imprezki życzę:tak:

reklama
Myśmy właśnie wrócili z niedzielnej "wycieczki":-) było..mokro i zimno, ale fajnie:-D
Wczorajsza sesja tez wyszła super!!;-) Jak coś będę miała, to wkleję..
A jak po imprezce Ollcia?
Miłego wieczorka:cool2:

Fajnie było, fajnie :-D tylko mały kacyk wczoraj męczył :zawstydzona/y:
a sesji to troszkę zazdroszczę, koniecznie musisz się pochwalić :tak:
mam coś dla Twojej kruszynki :tak:

Jakoś ucichło na naszym forum..:-(
Ech, chciałabym, żeby już był listopad:-).. i żeby już była z nami Marysia;-)
Torba do szpitala już spakowana, bo mój już bardzo naciskał:tak: chyba on bardziej się przejmuje zbliżającym się porodem:-D
A co u Was, dziewczyny?:cool2:

Mawell , ani się nie obejrzysz a Marysia będzie po drugiej stronie brzuszka :tak: jeszcze zatęsknisz za czasami słodkiego leniuchowania :-D

Forum ucichło bo np Marzenki komp się zbuntował :crazy: Ty się bujasz po sesjach, hahah, a ja samotnie muszę pić kawę :sorry:

Bodzinka, a Ty żyjesz tam jeszcze?

Mawell , ani się nie obejrzysz a Marysia będzie po drugiej stronie brzuszka :tak: jeszcze zatęsknisz za czasami słodkiego leniuchowania :-D

Forum ucichło bo np Marzenki komp się zbuntował :crazy: Ty się bujasz po sesjach, hahah, a ja samotnie muszę pić kawę :sorry:

Bodzinka, a Ty żyjesz tam jeszcze?

Coś słabo funkcjonuje te nasze zabrzańskie forum..hm..:confused2: ciekawe dlaczego?

Ollcia, kawka wypita? Ja właśnie postawiłam - żeby się trochę:tak: pobudzić..

no też się nad tym zastanawiam dlaczego tak mało mamusiek tu pisze :-(

ja dzisiaj dwie kawusie musiałam wypić żeby jakoś funkcjonować :-p

Maxwell, a Ty chyba Inkę popijasz, cooo? przyznaj się tu zaraz :cool2:

no też się nad tym zastanawiam dlaczego tak mało mamusiek tu pisze :-(

ja dzisiaj dwie kawusie musiałam wypić żeby jakoś funkcjonować :-p

Maxwell, a Ty chyba Inkę popijasz, cooo? przyznaj się tu zaraz :cool2:

Anatola:cool2:..ale pozwalam sobie też na jedną kawkę jacobs velvet z mleczkiem - ona jest bardzo delikatna..przed ciążą piłam nawet 3 kubki kawy, więc nie jest źle:-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry