reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Cześć:-)
A my się dzisiaj wybieramy na jabłuszka do moich rodziców..mniam mniam - są pyszniutkie :tak:.. a potem będziemy chrupać, przerabiać na soczki i do ciasta:-) już mi ślinka cieknie na te szarlotki:-D
Miłej soboty dziewczyny;-)

reklama
Dziewczyny szukam dobrego chirurga dziecięcego w najlepiej w Zabrzu. Małej
wrastają paznokcie i szukam jakiegoś specjalisty bo się męczy biedactwo.

W sobotę padł nam system i dopiero dzisiaj mam kompa :wściekła/y: dobrze że mieliśmy linuxa jako drugi, więc dzięki temu nie straciliśmy żadnych rzeczy.

Maxwell, pyszności :tak::tak:

Klio, niestety nie potrafię pomóc :-(

Dzień dobry dziewczyny :tak:

W sobotę padł nam system i dopiero dzisiaj mam kompa :wściekła/y: dobrze że mieliśmy linuxa jako drugi, więc dzięki temu nie straciliśmy żadnych rzeczy.

Maxwell, pyszności :tak::tak:

Klio, niestety nie potrafię pomóc :-(

U nas system pada i pada i nie ma kto się za niego zabrać :no: Maxwell smacznego :-D Klio ja też nie moge pomóc :zawstydzona/y:

A tak to nudy dobrze, że przynajmniej jest trochę słoneczka. A ja w czwartek idę ze starszym na szczepienie, oj będzie się działo :cool2:

Dzieńdoberek:cool2:
Co za pogoda, nic mi się nie chce..:no: a dzisiaj czeka mnie wizyta u chirurga naczyniowego - ma stwierdzić, czy po mojej przebytej zakrzepicy nadaję się na naturalny poród czy na cesarkę:-(.. szczerze mówiąc wolałabym naturalny poród:tak:
A co u Was dziewczyny słychać?

Heloł ;-)
u nas nudy, siedzimy w domu z młodszym marudą, a starszy poszedł z babcią do centrum. Myślałam, że trochę odpocznę, bo Bartek spał, ale jak tylko wyszli to ten oczy wielkie i marudzi :confused2:
Maxwell i jak smakowały jabłuszka? Ja też w końcu obejrzałam kościół z wyrwą :tak:aż wstyd się przyznać, bo po tylu latach dopiero teraz to widziałam.
A my na weekend na wieś :-D mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i spacerki z dziećmi się udadzą :laugh2:

Heloł ;-)
Maxwell i jak smakowały jabłuszka? Ja też w końcu obejrzałam kościół z wyrwą :tak:aż wstyd się przyznać, bo po tylu latach dopiero teraz to widziałam.
A my na weekend na wieś :-D mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i spacerki z dziećmi się udadzą :laugh2:

Jabłuszka pyszne:) targowe nie mogą sobie przy nich stanąć;-)..
O tym kościele to mi mój opowiadał, a jemu ksiądz na religii w średniej szkole:-)
My na wieś także się wybieramy, ale tylko na niedzielę - do chrześniaczki Seby na urodzinki - pod Częstochowę.. a w sobotę wybieramy się na małą sesyjkę z brzusiem do mojej znajomej fotografki:-)..

To w jednym kierunku jedziemy, my ciut dalej bo za Radomsko :tak: Oj zazdroszczę ci takiej profesjonalnej sesji :tak: pewnie fotki będą śliczne :laugh2:
A mój mały mnie wykończy, o matko jaka gaduła z niego leci właśnie bu i ojej :-)

reklama
Do góry