reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Ollcia gratulujemy ząbka. :tak: Ten wasz gościniec naprawdę fajny, my na wczasy wybierzemy się dopiero w przyszłym roku :zawstydzona/y: bo na razie to nasz Bartuś za mały. A wy na jak długo jedziecie? No i mam nadzieję, że po Twoim powrocie w końcu się spotkamy.

oj nie na długo, tylko 8 dni, ale dla mnie w tym momencie 8 dni :-D:tak: w przyszłym roku może uda się na dłużej :tak: no i koniecznie spotkanko na początku września :tak::tak::tak:
jak Bartek? chodzicie jeszcze na rehabilitację?

reklama
Spotkanko na początku września to już przymusowe :-D Chodzimy na rehabilitację i początek ćwiczeń jest fajny, ale końcówka to jeden wrzask :zawstydzona/y: Ja stamtąd wychodzę mokra jak po saunie, normalnie nie mogę tego słuchać. No będziemy się ćwiczyć jeszcze do połowy września i zobaczymy co powie pani doktor na kontroli.
W niedzielę byliśmy w Ogrodzie Botanicznym, spacerek udany starszy wybawił się na placu,a młodszy zadowolony się przyglądał. :-) Tyle że ja wróciłam cała ulana przez Bartka, no ale cóż uroki odbijania mojego malucha :sorry2:

A my dzisiaj idziemy na działeczkę korzystać ze słonka :-) starszy pewnie pokąpie sie w basenie, a młodszy zrelaksuje z mamusia na leżaku na powietrzu. ;-)
Ollcia gratuluję postępów Bartusia i życzę wam udanego wyjazdu, oby pogoda dopisała.

Ollcia wielkie gartki dla Bartka!!!!
My dzisiaj z Lolkiem jedziemy na weekend do forumowej mamuśki:tak::tak::tak:

Ja miałam cięzkie dni...W niedziele jak wróciłam to zdechła nam sunia...Wygląda na to,że ja otruto:-:)-(Bardzo to przeżyłam.Ale,że nie potrafie egzystować bez psa, pojechałam do schroniska i zamiszkała u nas Lejla

Bodzinka współczuję ci z całego serca, bo wiem co to jest strata ukochanego zwierzaka:-(
Cudna ta wasza Lejla :happy:
A u nas nic nowego, starszy syn doprowadza mnie na skraj nerwicy :no: taki niedobry, że momentami to wysiadam. :wściekła/y: Mam nadzieję, że mu to niebawem minie.
Pozdrawiamy :-)

reklama
Bodzinko przyłączam się do kondolencji z powodu poprzedniego pieska. buu ludzie potrafią być głupio wredni :no: sliczna ta Lejla i wygląda na bardzo żywego i wesołego psa. mam nadzieję, że jest ok i dobrze się rozwija. tez mam nowego pieska, Tajgę, szczeniak jest niesamowity i wymaga dużo pracy ale nie narzekam i cierpliwie ją ćwiczę. mam nadzieję, że będziesz miała z Lejli tyle samo radości
Aniula - fajne USG 3D i 4D robią w katowicach w feminie na ul królowej jadwigi 8. koszt to ok 250zł za 4D. to usg jest bardzo nowoczesne i oceniane przez jakiś fachowców od badań prenetalnych. też tam byłam. fajnie, dokłądnie, kompetentnie. w ramach badań prenetalnych masz prawo do 2 darmowych usg. wystraczy skierownie od gin. automatycznie dostają je osoby po 35 roku życia albo właśnie jak gin da ci skierowanie (mi dała skierowanie bo miałam/mam zagrozoną ciążę). popytaj sie u lekarza

mam już ubranka dla młodego - po prostu pełna szafa pożyczonych łaszków :-) chłopak ma więcej ubrań ode mnie ale z tego co słyszałam naturalnym stanem maluchów jest brud i przebierac je trzeba 10 razy dziennie:-D

a czytałyscie może felietony Leszka Talko? nieźle się usmiałam jak opisywał swoje dzieci - jeśli choć część jest prawdą to współczuję Wam już a sobie od listopada

buźka

Ostatnia edycja:
Do góry