reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

hejka

termin mam na połowę listopada czyli jestem w 26tc
wybrałam sobie szpital w pyskowicach - słyszałam o nim duzo fajnych opinii.
mam nadzieję, że korzystacie ze słonka i udało się wam w koncu na specer umówić?:-D

reklama
oj, spacerków to już kilka było wcześniej, a teraz jakoś nikt się nie odzywa :confused:
Bodzinka pewnie wolałaby rankiem, natomiast dla mnie lepsze teraz są popołudnia.

Ollciu po południu tez może być:tak::tak:Przepraszam, że sie nie odzywam ale mam problemy....Ale na spacerek chętnie pójde:tak::tak::tak:

Witam się po długiej nieobecności :-D
Pobyt u rodzinki był fajny, tylko najgorsze były burze i te powyrywane drzewa :szok:
A tak to nudy, my w końcu jutro idziemy na szczepienia. Wszelkie wyniki badań Bartka wyszły ok. tak że kamień spadł mi z serca :tak:
Anga gratuluję synusia.
Ollcia a gdzie wybieracie się na wyjazd?

Witam wszystkie mamuśki :-)
Mam na imię Ania i jestem w 22tc. Jestem mamą 11 letniego synka i szczęśliwą żoną.
Mam zapytanie, czy wiecie, gdzie można zrobić usg 3D badz 4D??
Z tego co się już zorientowałam to w Rudzie Śląskiej nie jest to dokładnie usg trójwymiarowe, koszt to 240 zł, a z tego co wcześniej słyszałam to razem z filmem na dvd jest to koszt około 180 zł, chciałabym otrzymać jakieś pewne namiary, proszę więc jeśli ktoraś z Was miała takie robione (22tc-24tc) to proszę o info
Pozdrawiam serdecznie
Ania;-)

Oj, dziewczyny, na spotkanko chyba umówimy się dopiero jak wrócę, bo w przyszłym tygodniu mamy kilka spraw do pozałatwiania, no a pod koniec tygodnia trzeba już szykować się do wyjazdu.

Bodzinka, to fajnie że pasują Ci też popołudnia, cały czas myślałam że wolisz rano.

Marzenka, super że z Bartusiem wszystko w porządku, cieszę się :tak: A jedziemy do Ustronia, dokładnie to tu ---> Gościniec Groblice w Ustroniu - Noclegi , Smaczne Jedzenie , Ustroń :tak::tak:

Aniula, jak ja byłam w ciąży to w Rudzie była taka akcja, że robili za darmo, podobno jest to co rok, tylko nie wiem dokładnie w jakim terminie. Wtedy było to w Plazie, niestety nie załapałam się, bo było tyle chętnych dziewczyn, że niektóre po kilka godzin od rana w kolejce stały, a ja popołudniu przyjechałam :-p
A w ogóle to witamy wśród nas :tak:

Ostatnia edycja:
Aaaa, zapomniałam napisać że od wczoraj mamy pierwszego ząbka :tak: Narazie jeszcze dobrze go nie widać, ale jest! :-D
A tydzień temu zakończyliśmy cycusiowanie. Nie z mojego wyboru, to Bartek tak zadecydował, w sumie to tak stopniowo rezygnował, jakoś od końca lipca cycuś był już tylko w nocy, a od 5-6 dni w ogóle nie chce. No cóż, mieliśmy się karmić do roczku, ale z drugiej strony nie będzie problemu z odstawianiem. Zawsze myślałam że będzie problem bo Bartek był strasznym cycocholikiem, ale jak widać z nałogu można wyjść :-p:-p:-p:-p

reklama
Ollcia gratulujemy ząbka. :tak: Ten wasz gościniec naprawdę fajny, my na wczasy wybierzemy się dopiero w przyszłym roku :zawstydzona/y: bo na razie to nasz Bartuś za mały. A wy na jak długo jedziecie? No i mam nadzieję, że po Twoim powrocie w końcu się spotkamy.

Do góry