reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

heloł laseczki :-) co taka cisza? żyjecie jeszcze?
urlop udał się znakomicie, było naprawdę rewelacyjnie, ja chcę jeszcze! :tak::tak::tak:

Bodzinka, przykro mi z powodu pieska, 2 lata temu zdechł mój kochany Maxio, którego miałam 14 lat i wiem co czujesz.

Marzenka, a może Mateuszek jest zazdrosny?

Kiedy się spotykamy???

Buźki :tak:

reklama
Witaj Ollcia, super że urlop się udał :tak:
Mateusz zazdrosny i to okropnie, ja to wiem i czekam aż mu to trochę przejdzie. Są dni, że już jest w porządku, a później jak da popalić to aż się nie da wytrzymać:wściekła/y: ale pracujemy nad nim cierpliwie :-D
A mnie łupie lewe kolano, chyba się przespacerkowałam wczoraj :eek:

Myśmy dzisiaj byli przy fontannie:-):-)Lolo się wymoczył i wyhasał tak ,ze śpi a już od paru dni nie spał w południe:tak::tak:No i mamy sukces: suchutkie nocki:-D:-D:-D

witam mamy z Zabrza dopiero teraz weszłam na ten wątek wiec witam wszystkie mamuski z Zabrza...

witamy :tak::tak::tak::tak:

Witaj Ollcia, super że urlop się udał :tak:
Mateusz zazdrosny i to okropnie, ja to wiem i czekam aż mu to trochę przejdzie. Są dni, że już jest w porządku, a później jak da popalić to aż się nie da wytrzymać:wściekła/y: ale pracujemy nad nim cierpliwie :-D
A mnie łupie lewe kolano, chyba się przespacerkowałam wczoraj :eek:

ale na wspólny spacerek chyba znajdziesz siły? :sorry:

Myśmy dzisiaj byli przy fontannie:-):-)Lolo się wymoczył i wyhasał tak ,ze śpi a już od paru dni nie spał w południe:tak::tak:No i mamy sukces: suchutkie nocki:-D:-D:-D

gratulujemy suchych nocek :tak:

Witaj Helena i zaglądaj do nas częściej :tak:
Ollcia pewnie że znajdę siły na spacerek, kolano trochę boli bo się przeforsowałam, ale damy radę :happy:
Bodzinka gratuluję suchych nocek :-)

A my dzisiaj znowu na rehabilitację :cool: liczę, że niedługo skończymy, bo mam dość. No ale trzeba przyznać, że jest poprawa, tyle ze ten płacz :wściekła/y:
A my jutro mamy imprezkę domową, idę coś szykować ;-) Buźka

wiesz co, ten basen jest jak się kończy Zaborze, a zaczyna Ruda Śląska, dokładnie to ul. Chryzantem 10
jak jest rondo, to którym wjeżdża się na średnicówkę, to na tym rodzie w lewo i zaraz jest basen :tak::tak::tak:

Marzenka, jaki rozmiar pampersów nosi Twój Bartuś??? trójeczki???

reklama
Do góry