reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
A my dzisiaj po rehabilitacji. o matko istny koszmar :no: mały tak płakał, że przez ten okres co jest z nami na świecie nie przepłakał tyle co w czasie tych ćwiczeń. Nie mogłam już tego słuchać :wściekła/y:
Ollcia, muszę cię przeprosić, chyba nie dam rady się jutro spotkać, bo jutro mam drugie spotkanie z rehabilitantką o godzinie 11, doda mi kolejne ćwiczenia w związku z naszym wyjazdem, bo Bartek miałby zbyt długą przerwę. I nie wiem czy dam radę się wyrobić. Bardzo cię przepraszam :sorry2: Ale na 100% spotkamy się po naszym powrocie, chyba ze Wy gdzieś się wybierzecie;-)
Jeszcze raz cię przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!

cześć dziewczyny
dawno mnie nie było - urlopy, remonty....
potwierdził mi lekarz babskie przeczucia - bedzie chłopak. i jaki aktywny - kopie i kopie. fajnie. i chyba lubi ruch - wtedy sie uspokaja. jestem już kuleczka pełną gębą.
niestety nie zaczeliśmy jeszcze remontu pokoiku, nic nie mamy dla małego :-( jeszcze kupionego...
Olcia82 - ten aerobick jest w gliwicach na basanie delfin. stronka - FITNESS STYL ZAJĘCIA FITNESS, PRZEDSZKOLE DLA DZIECI

pozdrowionka dla wszystkich mamusiek
pa

Ollcia no tak wyszło,że wróciliśmy wczesniej. Przepraszam,że się nie odzywałam ale jakos dziwnie się czułam. Kiedy wy jedziecie??? I kiedy mozemy iśc na spacerek????
Anga a na kiedy masz termin??

reklama
W tym tyg nie dam rady bo mamy gości, może być przyszły tydzień, ale pasuje mi tylko popołudniu, bo Bartek tak sobie dzień ustawił że śpi od 10 do 11, później godzinka zabawy, obiadek i o 13 znowu idzie spać na godzinkę, a na spacerku nie chce spać i później jest marudny jeśli się wcześniej nie wyśpi.
A wyjeżdżamy 23 sierpnia.

Anga dzięki za linka, fajnie że będzie chłopaczek :)

Do góry