reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No, nie dziwię się , że jest taki przejęty, w końcu szkoła to wielkie wydarzenie :tak:

A co do wózka, to narazie daję radę, pomimo, że Bartek jest duży i ciężki. Tyle że jeszcze przez miesiąc zostajemy w gondoli.

reklama
Hej dziewczynki
Melduje,ze zyje choc ostatnie pare dni spędziłam w łóżku bo się dosc mocno zaziębiłam ale już czuje się lepiej i na reszcie moge wyjść:-D:-DWczoraj byliśmy kupic Młodemu butki no i się nam udało, jestem z tego powodu bardzo zadowolona:tak::tak:
Ja rodziłam na Traugutta ale 2,5 roku temu.Jezeli teraz przeniesli tam szpital z Janika to ja dziękuje, nie skorzystam w przyszłości.Wole Świętochłowice:tak::tak:

Cześc dziewczynki!!!
Byłam dzisiaj na badaniach w Genomie w Rudzie Śląskiej i jestem bardzo zadowolona. Super lekarze, atmosfera.Polecam!!!Z moją dzidzią wszystko ok, będę mieć chłopca!!:-))))Waży całe 349 g:-)

Bodzinka, fajnie że już jest lepiej, szkoda pogody na choróbska :tak:

Katarina, gratulacje! Ja bardzo późno poznałam płeć mojego maleństwa, bo długo skrzętnie ukrywało to, co ma między nóżkami :-D

A ja nadal zmartwiona oczkiem Bartusia :-(

Witam wszystkie mamuśki. Mało kiedy tu wchodzę i piszę, ale czesto czytam. Jesli chodzi oytanie Katariny 2308 to ja leżałam na Traugutta teraz w styczniu na podtrzymaniu ale schodziłam do koleżnek które urodziły. Szpital z Janika chyba faktycznie już jest cały przeniesiony bo ja jak ja wtedy byłam to siostry z Janika biegały jak nakręcone szukając co i gdzie i lekarze też z Janika już byli. o porodówce mogę powiedzieć, że pokoje (te co akuratja w nich byłam) były 3,4 osobowe z łazienką (na Janika tak na pewno kiedyś nie było bo tam rodziłam prawie 5 lat temu). Personel miły choć zalezy na kogo się trafiło. Żarełko... wolę nie wspominać. Teraz termin mam na sierpień (23) i myślę, że napewno będę znowu tam rodzić ( chyba cc). Na razie siedze w domu bo mam leżeć i dostaję już świra od tego siedzenia i leżenia. Jeszcze to piękne wiosenne słoneczko.. Zwariuję

Dziyń Dybry kochane.
U mnie w domku od rana bajzel na kółkach bo mój M własnie dziś przygotowuje pokój dzieciecia pod remont.Zrywa tapete, myje sciany, składa łózeczko i robi mi totalny bałagan w całych 36 m:confused2::confused2::confused2::confused2:Ciekwe ile mi zajmie sprzątanie:dry::dry::dry:A remont dopiero po Świętach...

reklama
Cześć dziewczyny!

Kurcze Ollcia, a ja myślałam że z tym oczkiem małego to będzie lepiej, ale do maja wszystko się może jeszcze polepszyć. Będę trzymać kciuki żeby było ok, a pytałaś się jeszcze innego lekarza ?

Katarina gratuluję! My też dosyć szybko dowiedzieliśmy się, że będzie syn. Swoje klejnoty wystawiał prawie na każdym usg :-D za to buźkę chował pod rączkami i za nic nie chciał pokazać. Jakby tego było mało, że chował pod rączkami to jeszcze odwracał w stronę kręgosłupa.

Trzymajcie się dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Do góry