reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No, nie dziwię się , że jest taki przejęty, w końcu szkoła to wielkie wydarzenie :tak:

A co do wózka, to narazie daję radę, pomimo, że Bartek jest duży i ciężki. Tyle że jeszcze przez miesiąc zostajemy w gondoli.

reklama
Hej dziewczynki
Melduje,ze zyje choc ostatnie pare dni spędziłam w łóżku bo się dosc mocno zaziębiłam ale już czuje się lepiej i na reszcie moge wyjść:-D:-DWczoraj byliśmy kupic Młodemu butki no i się nam udało, jestem z tego powodu bardzo zadowolona:tak::tak:
Ja rodziłam na Traugutta ale 2,5 roku temu.Jezeli teraz przeniesli tam szpital z Janika to ja dziękuje, nie skorzystam w przyszłości.Wole Świętochłowice:tak::tak:

Cześc dziewczynki!!!
Byłam dzisiaj na badaniach w Genomie w Rudzie Śląskiej i jestem bardzo zadowolona. Super lekarze, atmosfera.Polecam!!!Z moją dzidzią wszystko ok, będę mieć chłopca!!:-))))Waży całe 349 g:-)

Bodzinka, fajnie że już jest lepiej, szkoda pogody na choróbska :tak:

Katarina, gratulacje! Ja bardzo późno poznałam płeć mojego maleństwa, bo długo skrzętnie ukrywało to, co ma między nóżkami :-D

A ja nadal zmartwiona oczkiem Bartusia :-(

Witam wszystkie mamuśki. Mało kiedy tu wchodzę i piszę, ale czesto czytam. Jesli chodzi oytanie Katariny 2308 to ja leżałam na Traugutta teraz w styczniu na podtrzymaniu ale schodziłam do koleżnek które urodziły. Szpital z Janika chyba faktycznie już jest cały przeniesiony bo ja jak ja wtedy byłam to siostry z Janika biegały jak nakręcone szukając co i gdzie i lekarze też z Janika już byli. o porodówce mogę powiedzieć, że pokoje (te co akuratja w nich byłam) były 3,4 osobowe z łazienką (na Janika tak na pewno kiedyś nie było bo tam rodziłam prawie 5 lat temu). Personel miły choć zalezy na kogo się trafiło. Żarełko... wolę nie wspominać. Teraz termin mam na sierpień (23) i myślę, że napewno będę znowu tam rodzić ( chyba cc). Na razie siedze w domu bo mam leżeć i dostaję już świra od tego siedzenia i leżenia. Jeszcze to piękne wiosenne słoneczko.. Zwariuję

Dziyń Dybry kochane.
U mnie w domku od rana bajzel na kółkach bo mój M własnie dziś przygotowuje pokój dzieciecia pod remont.Zrywa tapete, myje sciany, składa łózeczko i robi mi totalny bałagan w całych 36 m:confused2::confused2::confused2::confused2:Ciekwe ile mi zajmie sprzątanie:dry::dry::dry:A remont dopiero po Świętach...

reklama
Cześć dziewczyny!

Kurcze Ollcia, a ja myślałam że z tym oczkiem małego to będzie lepiej, ale do maja wszystko się może jeszcze polepszyć. Będę trzymać kciuki żeby było ok, a pytałaś się jeszcze innego lekarza ?

Katarina gratuluję! My też dosyć szybko dowiedzieliśmy się, że będzie syn. Swoje klejnoty wystawiał prawie na każdym usg :-D za to buźkę chował pod rączkami i za nic nie chciał pokazać. Jakby tego było mało, że chował pod rączkami to jeszcze odwracał w stronę kręgosłupa.

Trzymajcie się dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Do góry