reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hmm, jak masz kościół św Józefa na Roosevelta to skręcasz przy kościele w ulicę tez chyba sw Józefa, która później przechodzi w Czołgistów. Jest tam taki duży cmentarz. Mijasz go i dalej jest las. Kiedyś zawsze tam biegałam.
Można do niego też dojść od strony ul Matejki. Po prostu idziesz do końca tej ulicy i już :tak:

reklama
Cześć :)
Jak tam po świętach? Ja wracam na dietkę. Koniec obżarstwa :-D. Dzieciaki w końcu zdrowe. Chociaż małej idą kolejne zęby więc nie wiem jak długo. Kiedy chcecie się spotkać w tygodniu czy w weekend?

Mi pasowałoby bardziej w tygodniu, ale widzę że jakoś cisza jeśli chodzi o to spotkanie... Może jakieś konkrety? Przyszły tydzień? Poza czwartkiem reszta tygodnia mi pasuje. A jak u Was?

Witam dawno nie pisalam, teraz jestem w 6 miesiacu do lipca jeszcze troche :) nie moge sie doczekac. Chcialam zapytac czy znacie moze w Zabrzu jakies sklepy godne polecenia (z miare przystepnymi cenami) z ubraniami dla kobiet, oraz z art. dla dziecka , chodzi mi glownie o wozek i potrzebne rzeczy:-)

W zasadzie to masz Viki koło Lidla, Boćka za teatrem, Agugu na Maja (fajne ceny). A co do wózków to polecam kaje w gliwicach na oś. Zubrzyckiego (Żwirki i Wigóry) mają całe piętro wózków a na dole ciuchy i takie tam.

Mały siedzi twardo w brzuszku i jakoś nie śpieszno mu do spotkania z nami. Wczoraj miałam KTG z małym ok, a skurczów brak :-(
Chętnie wybrałabym się na spacer, ale to dopiero w maju, teraz to krążę tylko w okolicach domu (tak w razie czego).
A tak to nudy!!!

Juz się tłumacze.Nie było mie bo mieliśmy zawirusowany system.ALe juz jestem i nalegam na spotkanko.
Będe musiała sie wybrać do tego lasu:tak::tak::tak:

reklama
Marzenko, kochanie, trzymaj się dzielnie, jeszcze kilka dni i będziesz mieć maleństwo przy sobie :tak:

Adddaaa, ja też kupuję głównie w Agugu - tak jak pisała Klio mają fajne ceny, albo w Boćku - tam jest spory wybór. W Viki jest drogo, ale mają fajne rzeczy. W Gliwicach jeszcze nie kupowałam, ale muszę się wybrać kiedyś po jakieś ciuszki :tak:

Bodzinka, możemy iść razem :-)

Do góry