reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Mati2004 witaj!
Bodzinka świetny tatuażyk, a bolało?
Ollcia widzę, że plany wakacyjne na przyszły rok mamy podobne, polskie morze:-D

A u mnie nudy i mam mega lenia :rofl2: Nie leżakuję już tyle co wcześniej, ale mimo wszystko oszczędzam się, bo żeby urodzić to jeszcze ciut za wcześnie. Muszę wytrzymać, tak jeszcze z 2,5 tygodnia i mały będzie donoszony, więc wtedy niech się dzieje co chce :-D

Ja siedzę w pracy i jakoś mi dziś nie idze. Tatuaż świetny. Ile dałaś Bodzinko? Oglądam ostatnio Maiami Ink w TV. Piękne tatuaże robią.
Pogoda niezachęcająca do spacerów a z dzieciaczkami dobrze byłoby się podotleniać.
Co do leków hormonalnych. Wszysko było dobrze póki ich nie odstawiłam. W ciągu miesiąca przytyłam 4 kilo. Tak więc leki h. są Beee....

Klio 100 dałam.
Miami Ink też ogladam:tak::tak:Teraz męża do tatoo przekonuje, tylko jemu kasy szkoda, bo jemu to sie coś dużego marzy.

Ale potworna cisza, gdzie są wszystkie dziewczyny?
Coś ten nasz wątek nie może się rozkręcić.
A ja dziś po wizycie u gina, wszystko ok i tylko czekać szczęśliwego finału :-D
Ollcia, a jak twój maluszek zdrowy? Mam nadzieję, że w maju wybierzemy się na wspólny spacerek Pozdrawiam!!!!

Zdrowy, zdrowy :-D Tylko dziąsełka straszliwie go swędzą i momentami jest bardzo marudny.
To super że u Ciebie wszystko dobrze, teraz wszyscy czekamy na dzidzię :tak:
No a co do spacerku, to jasne, że idziemy :tak: I to niejeden ;-) Już czekam na wiosnę i spacerki z Tobą i Twoimi dziciaczkami :-D

Oj cicho tu, wczoraj zaliczony spacerek z małym, a tak to nudy. Już się nie mogę doczekać rozwiązania. Mam dość tej bezczynności.
Szkoda, że ten wątek się nie rozkręca.

reklama
Coś niezbyt rozmowne te Zabrzanki :-p Wierzę Ci, Marzenko, że nie możesz się doczekać, pamiętam, jak mi się dłużył ten ostatni miesiąc... myślałam że już nigdy nie urodzę :sorry2: Ale już niedługo i Ty będziesz trzymać w ramionach swoje maleństwo :tak:

Do góry