reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No i prosze zima nie chce nas opóścić a ja już mam jej serdecznie dosyć. Nie sobie idzie PA! PA!:-)
Moje dzieciaczki zęby co prawda mają ale o dentyście żadnym nie wiem.:no:
Planujemy wczasy nad morzem. Znacie jakieś fajne miejsca? Można zaszaleć w końcu skarbówka sponsoruje :-D

reklama
Hej dziwczyny!!Co do stomatologa to moja siostra z małym wybiera się na Pawliczka, ale opinii nie znam:)A zima już powinna sobie odpuścić, nic się nie chce, dobrze że na L4 jestem to nigdzie nie muszę chodzić:)

Witajcie dziewczynki.
Przepraszam,ze się nie odzywałam ale bardzo nieciekawie się czułam i nie chciałam Wam smęcić.
Stomatologa nie znam.A za oknem biało, aniołki robia porządki wiosenne w niebie i pierzynki trzepia;-)

Oj, ten śnieg dzisiaj to mnie przeraził, widok ładny tylko teraz to błoto :crazy:
Klio zazdroszczę ci tych wczasów nad morzem, myśmy mieli w planach Krynicę Morską, bo z jednej strony masz morze, a z drugiej zalew i widok ponoć fajny, ale jak tam jest to nie wiem. My w tym roku siedzimy w domku, bo maluszek będzie za mały na takie długie podróże:zawstydzona/y: . Ale w przyszłym roku sobie to odbijemy. :-)

W górach byliśmy w zeszłym roku i rok wcześniej i jeszcze rok wcześniej :-D Tak więc teraz czas na morze! Od tygonie przeglądam oefrt i już mam taki mętlik w głowie, że nic nie wiem. Niedługo będę mogła wymienić wszystkie nadmorskie miejscowości z ulicami i noclegami włącznie. :rofl2: Chyba za bardzo wybrzydzam hehehee...

Się witam i zaraz myc naczynka znikam:-D:-D:-D
Ja jestem ostanio kompletnie oklapnieta, wiosna się zbliza i to dlatego.
Jutro ide sobie tatuaży zrobić, już się boje.

Witam mamuśki z Zabrza. Mało kiedy tu wchodzę, ale może teraz będę częściej. Mam 4,5 letniego synka i 17-tygodniowego brzdąca w brzuszku (płeć narazie nieznana). Jestem z okolic Mutikina. Pozdrawiam.:-)

Alez ciszaaaaa
No nie mówcie mi,ze wszystkie spaceruja o tej godzinie i przy takiej pogodzie.
Ja dzis mam do południa meża w domku a po południu odstawiam dziecko do szwagierki i lece na terapie.To moje pierwsze spotkanie i mam pietra:sorry2::sorry2:

reklama
Klio, też bym wolała nas morze, ale to chyba dopiero w przyszłym roku :tak:

Bodzinka, zrobiłaś tatuaż? Pochwal się, wrzuć jakąś fotkę :-D Powodzenia na terapii :tak:

Marzenka, co słychać? Leżakujesz jeszcze troszkę czy już się nie oszczędzasz? :-p

Mati2004, witaj :tak: Na kiedy masz termin?

Ja byłam wczoraj w Sosnowcu w Fashion House i się trochę obkupiłam :-D A dzisiaj wybieram się do gina. Zapomniałam Wam napisać, że jestem zadowolona z tych tabletek Cerazette :tak: Nie łysieję, nie tyję. Ale tak boję się zajścia w ciążę, że i tak dodatkowo prezerwatyw używamy :zawstydzona/y::sorry2::rofl2:

Do góry