reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

No i prosze zima nie chce nas opóścić a ja już mam jej serdecznie dosyć. Nie sobie idzie PA! PA!:-)
Moje dzieciaczki zęby co prawda mają ale o dentyście żadnym nie wiem.:no:
Planujemy wczasy nad morzem. Znacie jakieś fajne miejsca? Można zaszaleć w końcu skarbówka sponsoruje :-D

reklama
Hej dziwczyny!!Co do stomatologa to moja siostra z małym wybiera się na Pawliczka, ale opinii nie znam:)A zima już powinna sobie odpuścić, nic się nie chce, dobrze że na L4 jestem to nigdzie nie muszę chodzić:)

Witajcie dziewczynki.
Przepraszam,ze się nie odzywałam ale bardzo nieciekawie się czułam i nie chciałam Wam smęcić.
Stomatologa nie znam.A za oknem biało, aniołki robia porządki wiosenne w niebie i pierzynki trzepia;-)

Oj, ten śnieg dzisiaj to mnie przeraził, widok ładny tylko teraz to błoto :crazy:
Klio zazdroszczę ci tych wczasów nad morzem, myśmy mieli w planach Krynicę Morską, bo z jednej strony masz morze, a z drugiej zalew i widok ponoć fajny, ale jak tam jest to nie wiem. My w tym roku siedzimy w domku, bo maluszek będzie za mały na takie długie podróże:zawstydzona/y: . Ale w przyszłym roku sobie to odbijemy. :-)

W górach byliśmy w zeszłym roku i rok wcześniej i jeszcze rok wcześniej :-D Tak więc teraz czas na morze! Od tygonie przeglądam oefrt i już mam taki mętlik w głowie, że nic nie wiem. Niedługo będę mogła wymienić wszystkie nadmorskie miejscowości z ulicami i noclegami włącznie. :rofl2: Chyba za bardzo wybrzydzam hehehee...

Się witam i zaraz myc naczynka znikam:-D:-D:-D
Ja jestem ostanio kompletnie oklapnieta, wiosna się zbliza i to dlatego.
Jutro ide sobie tatuaży zrobić, już się boje.

Witam mamuśki z Zabrza. Mało kiedy tu wchodzę, ale może teraz będę częściej. Mam 4,5 letniego synka i 17-tygodniowego brzdąca w brzuszku (płeć narazie nieznana). Jestem z okolic Mutikina. Pozdrawiam.:-)

Alez ciszaaaaa
No nie mówcie mi,ze wszystkie spaceruja o tej godzinie i przy takiej pogodzie.
Ja dzis mam do południa meża w domku a po południu odstawiam dziecko do szwagierki i lece na terapie.To moje pierwsze spotkanie i mam pietra:sorry2::sorry2:

reklama
Klio, też bym wolała nas morze, ale to chyba dopiero w przyszłym roku :tak:

Bodzinka, zrobiłaś tatuaż? Pochwal się, wrzuć jakąś fotkę :-D Powodzenia na terapii :tak:

Marzenka, co słychać? Leżakujesz jeszcze troszkę czy już się nie oszczędzasz? :-p

Mati2004, witaj :tak: Na kiedy masz termin?

Ja byłam wczoraj w Sosnowcu w Fashion House i się trochę obkupiłam :-D A dzisiaj wybieram się do gina. Zapomniałam Wam napisać, że jestem zadowolona z tych tabletek Cerazette :tak: Nie łysieję, nie tyję. Ale tak boję się zajścia w ciążę, że i tak dodatkowo prezerwatyw używamy :zawstydzona/y::sorry2::rofl2:

Do góry