reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam wiosennie :-)
Koleżanka szuka mieszkania do wynajęcia gdyby któraś coś wiedziała proszę o informacje ;-)
Rozumiem, że cisza na forum świadczy o tym, że mamusie i prawie mamusie korzystają z ładnej pogody :biggrin2:.
Nie mogę się już doczekać zielonych drzew i pięknej trawy. Ehhh... wiosna, wiosna...

reklama
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam
dużo zdrowia szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj
dziś dla Was wszystko naj.. naj... naj.

507_max.jpg

Oj cisza na tym naszym forum. A ja po wizycie zadowolona :tak: szyjka się nie skróciła i jak to lekarz mi powiedział mogę się troszkę rozruszać, byle nie za bardzo :-D. No i zaliczyłam krótkie spacerki z moimi mężczyznami, a po takim leżakowaniu czuję się teraz jak babcia, przejdę parę metrów i zadyszka :dry: A maluszek rośnie zdrowo i to najważniejsze. Trzymajcie się ciepło, bo ten tydzień ma być ponoć deszczowy. A ja chcę już wiosnę bo w płaszcz się nie dopinam !!!

Hej dziewczyny! To nasze forum znowu milknie, a nabierało już rozpędu. co tu tak cichutko :-( Mam nadzieję, że się odezwiecie.

Marzenko, no mi też szkoda że wszystkie kobitki tak zamilkły :-(
U mnie całkiem w porządku, Bartuś grzeczniutki, jak jest pogoda to się spacerkujemy :tak: A za 12 dni mamy z mężusiem pierwszą rocznicę ślubu :-D Wybieramy się do tej brazylijskiej restauracji na końcu de gaulle'a :tak: Zafundowaliśmy tam romantyczną kolację moim rodzicom i byli mega zadowoleni :tak::tak:
Super, że szyjka się nie skraca, tylko żebyś się nie rozbrykała za bardzo :-p

Zabrzanka,nie mam pojęcia. Mój skarbik nie ma jeszcze ani jednego ząbka :rofl2:

reklama
Ollcia słodki ten twój synuś na zdjęciu. :-D Myśmy z mężem też wybierali się do tej brazylijskiej restauracji, ale przez to moje leżakowanie jakoś nie mogliśmy tam dojść. A tak to nudy, nie mogę się już doczekać kwietnia :tak:

Zabrzanka, ja też nie mam pojęcia co do stomatologa, mój łobuz jak na razie odpukać nie wymaga konsultacji z dentystą.:-)

Do góry