reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam wiosennie :-)
Koleżanka szuka mieszkania do wynajęcia gdyby któraś coś wiedziała proszę o informacje ;-)
Rozumiem, że cisza na forum świadczy o tym, że mamusie i prawie mamusie korzystają z ładnej pogody :biggrin2:.
Nie mogę się już doczekać zielonych drzew i pięknej trawy. Ehhh... wiosna, wiosna...

reklama
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam
dużo zdrowia szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj
dziś dla Was wszystko naj.. naj... naj.

507_max.jpg

Oj cisza na tym naszym forum. A ja po wizycie zadowolona :tak: szyjka się nie skróciła i jak to lekarz mi powiedział mogę się troszkę rozruszać, byle nie za bardzo :-D. No i zaliczyłam krótkie spacerki z moimi mężczyznami, a po takim leżakowaniu czuję się teraz jak babcia, przejdę parę metrów i zadyszka :dry: A maluszek rośnie zdrowo i to najważniejsze. Trzymajcie się ciepło, bo ten tydzień ma być ponoć deszczowy. A ja chcę już wiosnę bo w płaszcz się nie dopinam !!!

Hej dziewczyny! To nasze forum znowu milknie, a nabierało już rozpędu. co tu tak cichutko :-( Mam nadzieję, że się odezwiecie.

Marzenko, no mi też szkoda że wszystkie kobitki tak zamilkły :-(
U mnie całkiem w porządku, Bartuś grzeczniutki, jak jest pogoda to się spacerkujemy :tak: A za 12 dni mamy z mężusiem pierwszą rocznicę ślubu :-D Wybieramy się do tej brazylijskiej restauracji na końcu de gaulle'a :tak: Zafundowaliśmy tam romantyczną kolację moim rodzicom i byli mega zadowoleni :tak::tak:
Super, że szyjka się nie skraca, tylko żebyś się nie rozbrykała za bardzo :-p

Zabrzanka,nie mam pojęcia. Mój skarbik nie ma jeszcze ani jednego ząbka :rofl2:

reklama
Ollcia słodki ten twój synuś na zdjęciu. :-D Myśmy z mężem też wybierali się do tej brazylijskiej restauracji, ale przez to moje leżakowanie jakoś nie mogliśmy tam dojść. A tak to nudy, nie mogę się już doczekać kwietnia :tak:

Zabrzanka, ja też nie mam pojęcia co do stomatologa, mój łobuz jak na razie odpukać nie wymaga konsultacji z dentystą.:-)

Do góry