reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej dziewczyny:-)
Kurcze, ale jestem wkurzona..jakiś czub porysował nam punciaka pod Biedronką - zrobił głęboką długą pichę na drzwiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za ludzie:baffled::wściekła/y:
Eve, współczuję tych Twoich nudności..ja przy obu ciążach, to może raz czy dwa mnie zemdliło..
Na kiedy masz w ogóle termin?
Rodako, nieźle z tymi terminami..tym bardziej, że pracujesz w służbie zdrowia:baffled::-(

A tak jeszcze chciałam się spytać, czy nie słyszałyście może o kimś, kto szuka do kupna mieszkania na Waryniolu?

maxwell no, służba zdrowia zawsze ma do d...y ;/ A z samochodem nie najlepiej ;/ Sprzedajecie mieszkanie na waryniolu??? Ja chcę się zamienić na tamto osiedle ;)

Maxwell dzieki za współczucie:) ale dzisiaj to już przesada. Obudziłam się o 5.30 z takim "kamieniem na żołądku" i myślałam, że umrę. Wisiałam na ubikacją pół godziny i nic. To jest dopiero masakra. Chce mi się ciągle wymiotować, a nie umiem :( a termin mam mniej więcej 10 lutego, ale dzisiaj jade do lekarza więc dowiem się dokładnie ;)

Rodako autko oglądnęłam :) mi się podoba, ale jeszcze muszę z mężem pogadać. Napewno się odezwę w tej sprawie, niezależnie od jego decyzji. A powiedz mi tak na zapas... nie byłoby problemu gdyby małż chciał je osobiście zobaczyć? w końcu mu prawie sąsiadki :)

Ostatnia edycja:
Rodako, my chcemy sprzedać nasze (2-pokojowe) i kupić 3-pokojowe albo na naszym osiedlu, albo w pobliżu, np. na Koperniku lub Skłodowskiej-Curie..
Eve - biedna..trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:tak:

eve Może mąż podejść w razie czego ;P zapraszamy ;) współczucia z mdłościami!! :( ja miałam w ciąży spokój całkowity ;) uff

maxwell rozumiem z tym mieszkaniem ;) powodzenia!

Hej dziewczyny:-)
Ja wczoraj zamieściłam ogłoszenie na Tablicy.pl i..ruch jak w młynie...ale wśród pośredników - każdy chce wystawić nasze mieszkanie..ech..coś mi się zdaje, że dopiero po wakacjach coś może ruszyć. Teraz ludzie myślą o urlopach chyba raczej..
Spotkałam się dzisiaj z Kasiurek:-) Jaką ma śliczną córeczkę!!!I grzeczną;-) W ogóle fajna dziewczyna z Kasi;-)
Może i Wy się dołączycie następnym razem?:-)
Eve, jak po badaniu wczorajszym?
Rodako, widzę, że Twoja Laurka niebawem będzie mieć dwa latka:-) Kiedy rodzeństwo?:-) Czy nie planujecie?..

Rodako rozmawiałam z mężem, ale musi to przemyslec. ech ci faceci...

Maxwell po badaniu super. Dzidzia ma 11 mm i na usg wyszedł 7w2d termin na 3 lutego, ale moja gin mi wyliczyła wedlug ookresu na 7 lutego :) mąż aż łzy w oczach miał jak zobaczył ta ciemną kropeczkę :)
co do następnego spotkania to ja chętnie!

Hej laseczki:-)
My byliśmy dzisiaj na urodzinach u syna brata Seby - skończył całe dwa latka;-):-D wróciliśmy, więc na chwilkę siadłam na BB;-)
Kurcze, jeszcze dwa dni i ..mała "idzie" do żłobka..aż mnie coś boli, jak sobie o tym pomyślę, ale co robić?..niestety, inaczej sie nie da..musimy spróbować..
Eve - gratuluję raz jeszcze, zobaczyć maleństwo na monitorku to niesamowite uczucie i przeżycie..
Miłej nocy kochane..

reklama
maxwelldziekuje ;* a tym żłobkiem się tak nie martw! Rozumiem, że takie "rozstanie" nie jest łatwe, ale tak jak piszesz... inaczej sie nie da :)

A ja się męczę od kilku dni z przeokrutnymi mdłościami :( masakra jakas!

poza tym dziewczyny... obiecałyuśmy sobie, ze bedziemy cześciej pisać żeby nasze zabrzańskie forum nie wymarło :)

miłego dzionka!

Do góry