reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej:-)
Eve, jasne, ale widzisz, coś słabo się kula..może dzięki Tobie się rozkula?;-):-)
Witaj wśród nas:-p A z której części Zabrza jesteś?

Kurcze, ale brzydki ten weekend się zrobił:-(..byle, żeby w przyszłym tygodniu zrobiła się słoneczna pogoda, bo wybywamy na 5 dni do Wisły (od środy)..
Miłego dnia:-)

Jestem z Helenki :) Może rozkulamy ten temat! Ja bardzo chętnie dowiem się co nieco na temat Zabrza, bo sama mieszkam tu troszkę ponad miesiąc :-) gdzie co załatwiać, do jakich lekarzy chodzić, gdzie robić zakupy itp :)
A pogoda rzeczywiście brzydka :( wczoraj już się tak ładnie robiło, a dzisiaj znowu to samo kurka! Z tego deszczu to się już chyba w tym roku nie wywiniemy :(

Hej w niedzielę:-)
Eve - ja niestety Helenki nie znam (chyba Rodako jest z Helenki, jak się nie mylę - jak się mylę, Rodako wybacz;-):-))..Ja jestem z Waryniola (osiedle między Kauflandem, Multikinem i M1:-D:-D). A skąd w ogóle pochodzisz? Ja też "przyjezdna", ale mieszkam tu już 4 lata..

Miłej niedzieli dziewczyny!!!

Pochodzę z okolic Kędzierzyna Koźla, to tak mniej więcej 60 km. A tam w kierunku M1 to dosyć często jeżdżę :) moje ulubione centrum handlowe!

Również życzę miłej niedzieli! Ale tu chyba powoli wymiera :(

Hej dziewczynki ;)
No, widzę ze mamy nową koleżankę!! super!!
eve witam na forum i na helence ;) tak, ja jestem z tego osiedla, maxwell miała rację (gratuluję pamięci ;)), mieszkam tu niecałe 2 lata, ale już co nieco wiem ;) służę radą. Podam Ci na priv, w razie czego pisz, tutaj nie często zaglądam i mogę coś przeoczyć, na swoją pocztę kilka razy dziennie jeśli mam wolne ;) Napisz coś więcej o sobie, ile masz lat, czy i gdzie pracujesz ;) i takie tam ;) widzę, ze świeżutko po slubie jesteś i cud w Tobie rośnie, serdeczne gratulacje ;)

idę dzisiaj na nockę ;/ aż na samą myśl mam dość ;/
Laura zdrowa, miała przez tydzień anginę, a nasza pani dr była na urlopie, zrobiłam więc mały miszung w przychodni na waryniolu i tam przyjęli mi dziecko ;) Poza tym walczę z Laurą i jej pieluchami i mam średni skutek ;/ wołam jak już sika ;/ heh, może kiedyś zrozumie ;/
Pogoda rzeczywiście nieciekawa ;/ ale lepiej się w takiej pracuję ;D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jeśli nie chcemy by forum padło może obiecajmy sobie, ze każda z nas będzie wchodziła tu i pisała raz na 2 dni, bo już nie piszę, że codziennie ;) Co Wy na to??
Złóżmy taką oficjalną obietnicę!!! :) Wiadomo, że czasami coś może wypaść i się nie da, ale obietnica nas będzie skłaniała ku zaglądaniu ;)

reklama
Rodako najpierw przeczytałam priv, a potem tu zajrzałam więc odpowiedź ni w gruche, nie w pietruche :) Coś o sobie? Hmm... przeprowadziłam się tu za mężem, bo on jest z helenki, mam 21 lat i jak widać świezo po ślubie jestem. Pracuję w Rokitnicy jako fryzjerka :) i to chyba najważniejsze informacje :)

Ja się zobowiązuję do zaglądania tutaj przynajmniej raz na dwa dni i dawania o sobie znać!

Do góry