reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

no własnie ;]

Rodako - no ja wiem ze nie leczona infekcja z tym,zę ja robilam ten posiew,wymaz i antybiogram i jedynie co mam to pałeczki kwasu mlekowego -obecne. A z tego co wyczytalam to jest to norma i potrzbene nic wiecej nie ywkryli wiec nie wiem o co kaman!!!

reklama
Hej dziewczynki:-)
Dziękujemy za gratulacje!!! Martusia jest słodziutka, ale daje troszkę popalić ze spaniem..w dzień śpi, a w nocy buszuje..
Poród - szybki, ale bolesny..wszystko "rozegrało się" od 6.00 (odeszły wody) do 12.42 (mała na świecie) - no i mamy Andrzejkowego bobaska:-D..Mała miała 3530g i 57cm..
Marysia powoli oswaja się z myślą o byciu starszą siostrą - raz całuje i głaszcze małą, a raz ją olewa i przebija samą siebie w wymyślaniu różnych głupot:-(..
Eewa, jak Majeczka w przedszkolu?
Bodzinka - spóźnione życzenia dla Filipka:-)
Kasiurek, ja nie pomogę, bo nie miałam przepisanego tego..
A tu moje skarby:
DSCF0674 [DVD (PAL)].jpgDSCF0688 [DVD (PAL)].jpg

Maxwell -
Cieszę się że wszystko u was w porządku i już jesteście w domu, z drugim dzieciaczkiem to trochę inaczej bo jednak trzeba sie czasmi rozdwajać ale za to mniej nerwów.
Majka przyzwyczajajła się 3 tygodnie, a od Mikołaja jest już dobrze, chociaż rano lubi sobie trochę pomarudzić, za to je lepiej w przedszkolu niż w domu.

Rodako -
Teraz mieszkam na Waryniolu ale przez 20 lat mieszkałam na Helence.

Kasiurek-
Czytałam że rodzisz w marcu, moja Majka jest kwietniowa, niestety do rozmiaru 80 nie mam już ciuchów ale powyżej już tak.Chętnie pozbędę sie za grosze.
Za to chętnie oddam za darmo komodę z wanienką i przewijakiem, niestety przewijak zniszczony ale mozna go wyymienić bo ja juz raz wymieniałam.

Jak tam przygotowania do Świąt? sprzątanie , zakupy, prezenty?

hej
Maxwell niestety nie pomogę :( Jak sie czujesz jako podwójna mama???
Eewa no to niedaleko siebie mieszkamy :)

Jak tam przygotowania do świat????

Kasiurek - teraz mieszkam na byłym osiedlu Waryńskiego, na Franciszkańskiej.
ja tam do spozywczaka chodzilam - musimy sie zgadac po lutym ok ? chenie poodukuje od ciebie co masz ;] zawsze taniej wychodzi:>

Dziewczyny, szukam dobrego homeopaty. Może słyszałyście o jakimś albo macie namiary??
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc..:-)
ojjj nie znamm

hej
Maxwell niestety nie pomogę :( Jak sie czujesz jako podwójna mama???
Eewa no to niedaleko siebie mieszkamy :)

Jak tam przygotowania do świat????
u mnie zerowe oprocz okien i balkonu przystrojonego ;] swieta u rodzicow

Maxwell - koleżanka korzystała z porad homeopatki, poda mi namiary wieczorem to napiszę.Zadowolona była.
a dlaczego właściwie szukasz? coś z dzieciaczkami?

Ptarycja 9009 - Hej! witam, ty skąd jesteś?

Kasiurek - Super że jesteś zainteresowana rzeczami po mojej córci, na pewno przypomnę się w lutym.

A ja mam pierwszy raz luzik od 9 lat , bo zawsze dla dwóch rodzin robiłam wigilię u siebie w domu , niezależnie czy w ciąży czy za małym dzieckiem, niby wszysycy pomagają ale i tak czałowiek urobi sie najwięcej.
A w tym roku jedziemy do Krakowa do szwagierki.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Do góry