reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

hej
Maxwell niestety nie pomogę :( Jak sie czujesz jako podwójna mama???

Jak tam przygotowania do świat????
Patrycja - jako podwójna mama, nawet fajnie..teraz zamiast przejmować się jedną, to przejmuję się dwiema:-D Nie no, spoko..ale fabrykę juz zamknęliśmy:-p

Przygotowania do świąt - na szczęście luzik..wigilia tylko ja, mój S i dziewczynki, pierwszy dzień świąt do moih rodziców, a drugi - do szwagierki:-)
Maxwell - koleżanka korzystała z porad homeopatki, poda mi namiary wieczorem to napiszę.Zadowolona była.
a dlaczego właściwie szukasz? coś z dzieciaczkami?
Ewa, byłabym bardzo wdzięczna za te namiary..A potrzebuję dla Marysi - od dłuższego czasu ma pewną wysypkę, która się jej namnaża, a niestety nie daje sobie za bardzo przy tym robić..czytałam, że leki homeopatyczne dobrze dobrane pomagają..chcielibyśmy spróbować..

Pozdrawiam i miłego wieczoru, a właściwie nocy;-)

reklama
Witam.

Przepraszam, ze nie odpiszę, ale wpadłam tylko złożyć życzenia pięknych, ciepłych, rodzinnych świąt!!!!

U nas choroba, kaszlemy wszyscy ;/ mam nadzieję, ze szybko przejdzie przede wszystkim Lauruni

Buziaki!!

hej Dziewczyny, cisza tu straszna :(
gdzie jesteście???

Jak po świętach i sylwestrze??

My Święta spędziliśmy z moimi rodzicami i bratem, ale sylwestra już tylko w trójkę, bo wszyscy się pochorowaliśmy i my z Laurą i moi rodzice + brat. Generalnie czas był piękny ;) Ale Laura brała 2 tyg antybiotyk, wczoraj skończyła i teraz czasami jeszcze kaszle ale dość dusząco ;/ za kilka dni pójdę z nią na kolejną kontrolę ;/

W pracy też beznadzieja, nie przedłużają umów dziewczynom, którym się kończą, a dodatkowo koleżanka popełniła samobójstwo ;/ koszmarny początek roku.

Ja szukam pracy gdzie mogę, bo o niczym innym nie marzę, żeby swoją zmienić, ale na razie nie ma przyjęć ;/

Jedyną jak na razie dobrą wiadomością jest, że zakwalifikowałam się na kurs opieki długoterminowej. Bite 3 miesiące, każdy piątek, sobota i niedziela. rewelacja ;D Już nie mogę się doczekać ;D

odzywajcie się kochane!!!

reklama
Hej :)

Można się dołączyć??

Również jestem z Zabrza :)

Z Bodzinką się znamy, leżałyśmy na jednej sali, jak czekałaś na cc a ja z infekcją leżałam :p

Do góry